tisdag 3 maj 2011

Gyllene ord

Är hemma nu efter dunderfin weekend på Gotland. Här hemma landade jag head first i krönikeångest och jag låter Fran Lebowitz säga det bäst:

"Now that I realize that I don't hate to write, that I just hate to work, it makes writing easier."

Aah, förutom att det inte alls gör det direkt lättare.

6 kommentarer:

erik sa...

Skriv nåt om barn och musik och den enorma smärtan i att höra Manboy hundra gånger på raken. Eller kolla här: http://hanazacka.jetshop.se/ListProducts3.aspx?cat=306

Popmorsan sa...

vet du, jag tänkte faktiskt skriva nåt om min musiksmak och hur den kommer påverka hanna och rädslan för hennes revolt mot just MIN smak.

men istället ljuger jag ihop nåt sorgligt om min barndom som vanligt! närå.

erik sa...

Haha, gör det. Men alltså, min 4,5-åring älskade New Order när han var upp till typ 2 år, och nu är det schlager rakt av. Smärtsamt. Fast bara hanär musikintresserad så är jag nöjd. Repeterar jag maniskt för mig själv.

sarah sa...

jag håller helt med, bara de lyssnar på musik så är det ju bra! Däremot tycker väl inte jag att "in the club" är världens bästa låt....men det tycker min 4-åriga dotter!
Fast hon gillar ju även veronica maggio och håkan hellström.

"oroshjärta" sa...

Ja hörde av Håkan att han planterar olika "frön" hos sin son.
Ett Stonesfrö hit & dit liksom.

Anonym sa...

Du! Du borde ta copy paste direkt på inlägget med din cykel/köpa sin ångest. Det var så jäkla roligt att jag garvade länge! Det har ju varit en del allvarliga/tunga, FAST superbra krönikor innan, men jag tror folk är redo för något extremt kul, rappt, avslappnat skrivet. KÖÖÖÖÖR!
/En ny beundrare som också är journalist