fredag 3 juli 2009

Min nya frenemy


Jag har köpt en sån här, en Nokia e75. Den är så avancerad att jag grinar. Men jag vill verkligen lära mej, även om jag tidigare levt efter devisen: en mobil ringer man med alt smsar, that's it. Nu kan jag plötsligt integrera den med min hemdator, lyssna på mp3:or som finns på vår stora dator via telefonen, maila gmail och facebooka. Vilket resulterat i att jag knappt använder telefonjäkeln. Jag tittar bara skeptiskt på den. Men! En svinhärlig grej! När den ringer så kommer en svag trudelutt och efter tre sekunder så säger en amerikansk dataröst namnet på den som ringer, haha. Jag skiter i att svara enkom för att lyssna på karln. Och så kan man prata med den, mobilen alltså. Man ba: ring Carolina Setterwall. Och så gör den det! Åh gud. Det här kommer bara leda till nåt ont.

4 kommentarer:

Schmarro sa...

ring carolina setterwall

Anonym sa...

Fast den där röstfunktionen med att ringa upp fanns ju också på den gamla T28:an. Den funkade dock lite sisädär. "Ring pappa" blev "ringer mamma" osv. Heltokigt!

Anonym sa...

ring pappa och den ringer mamma-vikken mardröm!

PocketDream sa...

jag har en alldles för avancerad sonyericsson cybershot. har ångrat det köpet varje dag i ett år nu. tappar ju viljan att ens skicka ett sms... nu har den dessutom gått sönder, är inne på lagning. som lånemobil har jag en gammal nokia! älskar den.