torsdag 9 juli 2009

Punctured bicycle

Nä, ännu värre. Nån har tjålat min kompis Rubens fina hoj. Utanför Kåken i natt. Ruben är en sån där cykel-kille. Man ba: vad gjorde du igår? Han ba: cyklade. Jag ba: ja, men alltså på kvällen, det var ju lördag? Han ba: cyklade. Som att det är ett event i sej, själva cyklandet. Jag tycker det är både märkligt och härligt. Exotiskt nästan. Och nu har nån fullis eller bara ond människa snott den. Här är Rubys beskrivning straight från Fejjan, jag tar mej friheten att efterlysa den utan hans tillstånd:

En grå fixed gear av märket Champion med smalt riserstyre med svarta Oury-grips, dura-ace track-nav, ambrosio-tubfälgar, vita clips-remmar och Miche-drev.

Ni hör ju. CYKELKILLE.

Så här ser den ut:

6 kommentarer:

clara sa...

http://stulencykel.blogspot.com/

Ruthie Camden sa...

asså cyklar man fixed gear så förtjänar man att få sin cykel snodd, annars hade han ändå för eller senare kört ihjäl sig alt någon mamma med barnvagn.

anna v sa...

jag tycker inte alls det är exotiskt. jag tycker att män med fixed gear eller såna som ser lite ut som fixed gear är det vanligaste och tråkigaste som finns i hela stockholm. usch. ALLA mina killkompisar cyklar. de kom på helt samtidigt att jo det är visst en syssla, inte ett transportmedel. så nu måste jag hitta andra killkompisar. om det nu finns några killar kvar här som inte slukats av detta intresse.

Anonym sa...

Hipster bike... Håller med om att ALLA kom på detta samtidigt vilket gör att det känns som ett sådär genuint intresse...

Anonym sa...

Anna, jag kan berätta att Ruben började långt innan det blev hippt i Stockholm.

Ruthie Camden, en vanlig cyklist är bra mycket farligare än en person med ett genuint intresse i att cykla. Med fixed måste man verkligen planera sin cykling.

M sa...

vafan är fixed gear?