onsdag 29 juli 2009

So I tell you one thing, this could be love

Spelar Trädgården FREDAG OCKSÅ. Mellan 17 och 21. After work-hours. Det är då man kan spela BRA musik utan krav på dansi dansi. Och för att klargöra det hela, på lördag är jag merely en sidekick till La Thomsgård. Men jösses vicken vecka det ser ut att bli! Ska ha kameran i högsta hugg. Hepp.

En låt på det:

Dagens låt



Alltså: älska. Och videon, älska Gigi-muppen som står där med klutt på huvudet och ba kör slowmotion-närbilder på sej själv.

What I am is what I am, are you what you are or what

Insåg en sak härom veckan. Jag är inte så där stor längre, som jag var. Viktmässigt alltså. Jag kommer inte, och pallar inte, någonsin mer vara en 55:a. Är mäkta nöjd att ligga och skrapa nånstans runt 63. Men hallå, minus: tuttarna. Vad fan hände? De ser ut som små pysta jonglerbollar. De är liksom platta från armvecket och snett inåt, tidigare har de alltid börjat nånstans sju åtta cm högre upp rakt ned från nyckelbenet. Kan också bero på att jag vägrat behå i alla mina dar. Jag ska försöka hålla huvudet högt och bära dessa två hängiga skvalpgullon med stolthet. De har fan närt ett barn!

Det har Vickans också, men huuuuuuuu.

Ready to wear

Jag kan inte bestämma.

1. svart vampig klänning med stor rosett bak som hänger ned till knäna, knäkort i sammet och liksom fyrkantig urringning, massa eyeliner och skit, uppsatt hår. Tänk Daria.

2. randig tisha alternativt piké-tröja, gubbig senapsgul herrcardigan, jeans och converse med bibliotekariefrisyr och stora glasögonbågar med BRUNT smink, som att jag passade ihop med Winona Ryder i Reality bites, Weezer-nörderi och kanske en släng av Ghost world.

På spelningen i kväll alltså.

Åh. Reality bites.

tisdag 28 juli 2009

If you´re feeling sinister

Säg valfri grej, vardaglig, speciell, ledsen eller glad, och avsluta med en sån här. Gör hela dagen roligare. Till exempel "Jag måste gå på toa" - tryck.

Mera rolitt

På lördag spelar jag och världens bästa Thomsgård på nya Trädgården under bron vid Eriksdalsbadet. Så himla coolt ställe, man ba hej annat land. Kom! Har köpt en marängklänning.

söndag 26 juli 2009

Ledig i stan?

Här ska jag spela nittiotalsmusik på onsdag. Det blir URKUL!

Mitt sämsta element

Naturen är vackrast på bild. Jag önskar jag vore skogsmulle och kunde gå och skrota och känna lugnet och hitta mej själv bakom ett blåbärsris men jag är inte funtad på det sättet. Still: glad jag åkte. Det var fint. Det luktade annorlunda. Allt var lite fuktigt. Jag spöade min kille i Popgeni (1-10). Hanna gjorde ett halsband till mej. Gjorde fingerborgar av oliver. Lyssnade på Sommarprat. Undvek magtömning (mulltoajävel). Duschade utomhus. Grillade gädda. Var på loppis. Tjyvrökte på bryggan när de andra letade kantareller. Drack perkulatorkaffe. Läste ut Wheel of time-serien. Somnade tidigt, vaknade tidigt. Fint liksom.

Brände in till stan en dag tidigare än de andra dock. Kletade in mej i BUS och drog till Frejas födelsedagsfest och Trädgården.

Oj. Nu bloggar jag visst. Jag ligger fortfarande nere. Detta är ett engångsligg.















onsdag 22 juli 2009

Naturen.

Jag önskar jag kunde säga att den är min vän. Jag ser faror överallt. Det här spindelnätet till exempel. Mantra: bara tre nätter. Bara tre nätter.

tisdag 21 juli 2009

I'm the worlds greatest

Jag har storhetsvansinne och sitter på riktigt och är så JÄVLA GLAD att jag har just min musiksmak. Varsågod. Ett lass med svinbra popmusik av den relativt glada sorten.

spotify:user:popmorsa:playlist:3Q5ybIkegkxOtsnXvhJKbW

eller

http://open.spotify.com/user/popmorsa/playlist/3Q5ybIkegkxOtsnXvhJKbW