torsdag 31 december 2009

BFF

Ni vet på Facebook, där har det sedan omgörningen kommit upp en ruta med folk som man ska bli vän med enligt Fejjan, såna som man har svinmånga gemensamma bekanta med. Skulle aldrig falla mej in att trycka på en sån, jag har nån policy om att inte friendrequesta, bara svara på andras. *rädd för ett nej*

Nu är Håkan Hellström där. Helt vanligt bara. Och jag kan inte sluta titta på ikonen och känna kliet i fingrarna! Och jag kan inte trycka bort det heller. Åh, Håkan. Vi skulle ju kunna prata om barn och sånt. Och om den där gången vi sågs på Peace and love. Och när jag gick förbi Ho's när du satt och käka, alltså, du såg ju inte mej men jag såg dej. Du klär så bra i randitt! Åh tänk vad mysigt vi skulle kunna ha på Fejjan. Bara du och jag.

9 kommentarer:

I sa...

Det hände mig med, men med Robyn. Och jag fullkomligt älskar henne. Hon är så himla tuff tycker jag. Och så himla hemlig. Jag kan inte med att klicka bort ikonen heller, så nu har den legat där, bredvid min egen profil, och skrikit "bli kompis med Robyn" många veckor. Men åååh den som tordes.

Anonym sa...

Haha FB har föreslagit mig att adda dig (vi har aldrig setts).

Anonym sa...

Det är dock inte hans riktiga.

Sarah sa...

du har kommer upp på min lista också (har heller aldrig setts)

Popmorsan sa...

weird det där. teknologisamhället.

annalin sa...

är det inte Håkans riktiga profil? Då kan man väl säga att nån "gjort en Sofi Fahrman" (om ni minns?)

Anonym sa...

annalin: vi minns inte. berätta?

annalin sa...

Det var en gång...hösten 2007, när FB började bli riktigt stort i Sverige. Någon skapade ett konto i modebloggaren Sofi Fahrmans namn, och addade en massa vänner.
Riktiga Sofi RASADE i media, eller det kanske hon inte gjorde, men det blev en nyhet iallafall. Ungefär som att man ibland varnas på nyheterna för kapade (skimmade?) Bankomater, var det lika viktigt för allmänheten att veta att det fanns en Falsk Sofi Fahrman där ute...

Popmorsan sa...

haha ååååh det var roligt formulerat. plus: rasa. älska.