onsdag 23 december 2009

Doing the unstuck

Och ett redan perfa nyår blev genast ännu bättre med champagnelunch hos Jessika och Pål. Mental note och även direktiv från Carro: max två glas champagne. Annars går det åt skogen det här.

Nu ska jag köpa julklappar. Jag och alla andra ska ses nere på stan, alla hundra miljoner som är lika sega som jag vad gäller detta *det ska bli kul* Först nån sorts föda på Louie Louie med min kille. Och vi visade just läggan för ett radhus i Älta, de verkade inte helt avsugna på vår efter att ha sett den. I så fall: trea på Åsögatan! Men som sagt, dessa trianglar går ju alltid åt pipan. Men hoppet, hörrni. Detsista som överger en.

4 kommentarer:

Hawk and Weasel sa...

Ett problem med att läsa för mycket bloggar och lyssna för mycket på P1 är att man glömmer vilka man känner på riktigt och vilka man bara på nånslags primitivnivå TROR man känner eftersom man läser om dem och vet vad de gör jämt.

Till exempel blev jag ifjol (förrfjol?) jättesur när jag läste om din kommande nyårslunch hos Pål och Jessika eftersom jag inte var bjuden och det lät så trevligt! Tog flera sekunder att inse att jag inte känner någon av er..! Så det är väl OK då.

Anonym sa...

Haha, jag tänkte likadant.

Lisa sa...

ibland funkar det faktiskt med triangelbyten! efter två års letande lyckades jag få till ett rektangelbyte, hör och häpna! från en liten pluttetta till en stor fin tvåa med precis lika bra läge. jag flyttade in för en vecka sen och är så sjukt jävla glad för att det gick till slut. så håll ut!

Anonym sa...

verkade de inte avsugna? ha ha