tisdag 29 december 2009

Biggie Smalls

Jag tycker inte om att gnälla över utseende, inte här alla fall. Och om nån trogen läsare nu tänker "hallå, du gnäller ju jättemycket" så vill jag bara tala om att det är nuthin' jämfört med IRL. Jag är inte större än så. Jag är en mycket liten människa. Och det är en evig jämmerdal, mitt liv.

Men på ricko nu då. Jag har liksom blivit mystjock. Igen. Jag ser ut som ett S. Ett S utan tuttar. Jag har aldrig haft problem med mina två pyttetuttar, men när magen står ut mer i profil än lökarna, well, det gillar jag inte. Alls. Och jag tycker liksom inte att jag smällt i mej sååå mycket över jul, och då slog det mej, att jag i december börjat ta bussen upp till tuben om morgnarna och kvällarna. Det är ju så satans kallt. En promenix på tio minuter ggr två är alltså borta. Kan det göra sån skillnad tro? En sak är säker. Det blir tema skynke på nyår. Hej då vita paljettmarängdrömmen.

9 kommentarer:

Lisa sa...

Jag ser också ut som ett s. Ganska smal, men med en utbuktande mage. Fulaste figuren.Det värsta är att jag gått omkring och trott jag varit iaf liite i form, tills jag kollade bilderna som togs under jul och funderade över vad det är som sticker ut under armarna...

Ja me sa...

Det bästa då är midjemarkörer! Skärp. Rosetter. Band.

Linda G sa...

Ja, fy f-n! Min "mysmage" är plågsamt tydlig, vet precis vad Lisa här ovanför menar. Och fy f-n igen men det är väldigt plågsamt att upptäcka hur kroppen liksom slutar samarbeta efter 30..., nu behöver jag bara titta på en kaka så vips, mage. Förut, äta, äta och fortfarande smal.

Shoo sa...

Tjena putmagar. Hört talas om M O T I O N?

Schmarro sa...

haha SHO jag är på din sida här

Popmorsan sa...

Äh.

Anonym sa...

Men det där kan du väl laxera bort tills imorrn.

Ella sa...

Men åååh. Ni fattar ju ingenting. Det handlar inte om motion - det handlar om att det är orättviiist!

Aldrig vara nöjd tydligen sa...

Med risk för att låta som att jag klagar på inget. Jag har också haft S-formen. Väldigt smal och små bröst och inte så direkt mage, men lite sådär mjuk ändå. Ganska skön att ta på men ganska oattraktiv i tajta byxor. Tyckte jag själv då. Och så har jag aldrig tränat så värst men började med yoga och body balance i höst och nu är den där mjuka magen borta och jag har nån slags platt mage men som känns manlig och vältränad. Meh. Jag vill vara tjej och mjuk ju. Känner inte alls igen mig och vill nog tillbaka till S:et...