lördag 2 juni 2007

brainscience

jag kom på en grej i morse. jag väger ju fortfarande över sjuttio kilo, jämfört med de strax under sextio jag vägde pre-pregnancy. och jag tycker att det har varit så konstigt att de inte runnit av mej och jag har gnällt och härjat över detta. så slog det mej. jag köper smågodis för 30 spänn om dagen. det är i runda slängar 400 gram karamellkung. DET ÄR CA TOLV KILO I MÅNADEN. gud så osmakligt. ingen brainscience direkt, men det kom ändå som en chock.

6 kommentarer:

Anonym sa...

men fan vad gott! nu blev jag sugen på smågodis. det godaste nånsin.

Anonym sa...

hur lång är du? jag har en bebis på fyra månader och väger också 70 fortfarande, tio kg för mycket. men jag är bara 165 cm.. blä

Anonym sa...

900 spänn är det också per månad, icke att förglömma. 1½ SL-kort, ett par halvdyra jeans (eller två par CM + en t-shirt på H&M) eller 3-4 fadderbarn. Du ÄTER UPP 3-4 fadderbarn i månaden!

Alex sa...

åh det tog mig typ 1,5 år att nå vikten pre-pregnancy. jag åt smågodis och förtalade folk som tränade. det tar sin tid om man inte orkar träna. sån är sanningen!

eff sa...

Fadderbarn - the other white meat...

popmorsa. sa...

jag är bara 168, så man är ju inte direkt långbent. igår köpte jag hälften av mitt vanliga lass och idag är hälften kvar. det får väl ändå ses som en seger.