måndag 25 juni 2007

U-G-L-Y, you aint got no alibi, you're ugly, you you you ugly

alltså, vad är det med sommaren som får svenska blonda tjejer att tro att de är urfräscha i flätat hår? alltså, små flätor tajt längs huvudet. frisyrer skapade för ett afrohår. ni ser ut som nakenhundar. det är det fulaste jag kan komma på just nu. det och shorts.

5 kommentarer:

Anonym sa...

ja det är inte fint någonstans...
your mama say you're ugly!

Anastelle sa...

JAG HAR NAKENHUNDAR, och nu är jag offended. men min ena hund som skiter i allt och alla vanligtvis morrade hotfullt mot en sån här blond rastatjej häromdagen, det var mycket roligt. den blonda rastatjejen log nervöst och gick i en båge runt oss. "dukti hunn" sa jag.

popmorsa. sa...

jag ahr haft en nakenkatt, så bli icke offendad. det var världens coolaste katt. men nu är detta människor jag talar om. människor. de är fula.

Anonym sa...

jag skyller det på thailand.

Anonym sa...

Jag gjorde sådana flätor när jag och Erik var i Thailand 2001. Hade sett en tjej som jag tyckte var skitsnygg i sina. Flätorna tog en evighet att göra, men när jag såg mig själv i hisspegeln så fanns det inget annat att göra än att ta ut dem allihopa. De satt väl i, i max en kvart. Så här i efterhand så har jag förstått att tjejen var snygg. Punkt.