lördag 13 juni 2009

And all the while as vampires feed i bleed

I går var en blöt historia. Men KUL så klart. Jag har verkligen de bästa och finaste vännerna, så himla HÄRLIGA. Såg Pixies, de var så sjukt bra, jag hade varit nöjd med varannan hit, men i stället valde de att spela BARA hits plus favoriter som "Bleed" och "Hey" (!) från Doolittle. jag hade kepa för första gången sedan nittiotalet och älskade varje sekund.

Nu ska jag strax ge mej på det hela igen, jag måste bara samla mej först. Önskar jag hade nån extremkur för puffigt nylle, jag ser ut som en påse skridskor i fejjan. IKEA-påsar under ögonen. Men modet är gott. Planen är Markus och Magic Numbers, sen hem för uppfräschning, Margrets födelsedagsfest på Vassa Eggen och sedan spela på den här ungdomsbåten vid Södermälarstrand som heter Slagskeppet med Lina från halv ett till tre. Yeah. Jag tänker ha samma kläder som i går.

Nu gör vi det här. Igen.

7 kommentarer:

annalin sa...

...ser ut som en påse skridskor i fejjan!

Det är ju lyrik för 17!
I LOVE dina uttryck!!!!!!!!!!!

och ooh vilken rolig (och lång) kväll! jag blir helt "åhh den som var ung ändå" och sen kommer jag på att jag är yngre än dig. Men min dag bestod enbart av regn och iPodpop och barnbibliotek.

Erika sa...

nämen, är det christian s ????

Popmorsan sa...

oh yeah. det är fienden. min bästa konstnär.

Popmorsan sa...

och annalin: jag ska försöka komponiera lite uttryck i fortsättnjingen. påse skridskor har jag snott från min vän marianne tyvärr, kan ej ta credit för det.

men så jagh förtjänar your praise.

*är fulll*

Emilia sa...

Herregud vilken vacker man i mitten på femte bilden! Vem är han!?

Schmarro sa...

Han heter Papa Dahl och är världens mest underbara människa. Dock upptagen.

Emilia sa...

Skit också.