fredag 5 juni 2009

That orange feeling

Jag har den. Känner mej ungefär som Vickan måste ha gjort när den här bilden togs. Tack och lov kan man dränka sej i foundation nattetid. Alltså poängen med den dära krämen trodde jag var att den gav typ noll i utslag tills man gjorde den... FJÄRDE inkladdningen. But no. Maxeffekt, från noll till hundra. Planen var en rosarandig tröja i kväll. *måste tänka om*

5 kommentarer:

Lena sa...

Åh. Jag är jätteblek, verkligen. Ändå har jag totalt gett upp angående krämer och BUS och det där, just eftersom det alltid blir dåligt.

Är man naturligt ljus i hyn ser det oftast knäppt ut med för mycket färg, och det är så mycket schysstare att se lite svalt blek ut. Ta Ewan Rachel Wood, Nicole Kidman, vilken fotomodell som helst och typ Lara Flynn Boyle, dom fattar. Och jag bryr mig inte om vad du säger angående beige-tröja-bilden, du är råsnygg.

Nina sa...

Jag brukar använda en som heter sunkissed från ACO, som finns på apoteket. Den är rätt så svag. Jag brukar ta på den kvällen innan så man hinner duscha en gång innan man ska se snygg ut och då brukar den bli naturlig.

Anonym sa...

Jag brukar använda en gul flaska från Nivea. Och jag är VIT med betoning på vit. Och rödaktig. Men den blir mycket svag. På mig i allafall. Får bort liksom den värsta transperenta feelingen.

J sa...

Håller med Nina. Sunkissed facecream från ACO/Apoteket är helt klart en superprodukt! Lätt tonad fuktkräm. Ingen risk för orange-looken. Ett varv kan räcka, och sen så kan man använda den en eller ett par ggr i veckan.
Testa!

I sa...

jag prövade aco. funkade sådär va. efter bara en insmörjning såg jag brun ut...på vissa ställen av kroppen. fattade inte att det skulle bli så starkt så man såg ju kanterna precis.
sånt där funkar inte på blekfisar som jag.