fredag 12 juni 2009

När katten är borta dansar råttorna på bordet

Igår efter Glamourspelningen var jag peppad på öl men jag hittade ingen jag kunde hooka med, så jag åkte hem. Hade precis satt på mej mystofflan när min kille messade mej "ta med dej skivorna och kom hiiiiit!". Så det gjorde jag. Han spelade på en reklamfest högst upp i Hötorgsskrapan 1. Det var kul! Och det är ju helt BISARRT att det är ett helt radhusområde ovanpå Åhléns-huset? Såg så himla udda ut, högt uppe i luften står ett tjugotal radhus med träd och grejer! Där bor ett ex och Felix Herngren om jag inte minns fel. Dock ej tillsammans. Självklart skulle min kille promenera hem, vilket jag motvilligt gick med på, jag är en oerhört trofast vän till Taxi Sthlm. Men det var bra, för vi gick förbi F12 och Salongen och det var fint. I dag: lite sliten.

2 kommentarer:

Maija sa...

Men alltså, hur kommer man upp till det där radhusområdet egentligen? Jag har alltid varit jättenyfiken på det, men aldrig fått tillfälle att se det.

Och så är ni sjukt snygga ni två!

//m.

emma sa...

man går in via tvärgatan efter indiska på drottninggatan.

hamnade på förfest där för flera veckor sen, det är sinnessjukt. och jag fattar inte hur man vågar ha barn där uppe, det är ju ingen större säkerhet direkt.

aja, coolers är det iallafall!