onsdag 10 juni 2009

Not so manic now

Och inte gick jag ut i kväll! Hanna är skeppad till mormor i Sala och världen är mitt ostron och på Kåken är det WTAI-förfest och på Strand spelar BQ. Men orka. Jag har smarrat ihop en pastasallad med mer fetaost än pasta och har mikropopcorn, Ben and Jerrys Phish Food, en påse winegum och en påse Turkisk peppar. Och så ska jag se Fringe-jävlenserien. Det är verkligen inte bra hittills.

Eller, så ska jag verkligen se den där Grey Gardens, dokun som jag tänkt glo på i flera månader. tror den är så bra och är aspeppad på HBO:s nyinspelning med Drew. Eller bara släcka ned och läsa min fantasybok. Ta en cigg på ballen. Fan. Om jag ändå hade lite rödvin.

3 kommentarer:

Klara sa...

Har läst den röda bloggen sen tiden då du väntade Hanna (jättelänge älltså). Sen förlorades du till ngn annastans och jag väntade på att du skulle kom tillbaka till röda, här var ju du bäst liksom. Nu är jag gravid och bara älskar ditt förra inlägg. älskart. Så himla politiskt inkorrekt, att få känna sådär, det kämpar jag med varje dag. Att man älskar det lilla livet, men att man tappar sig själv, sitt jag. Och så himla mycket tuffare att uttrycka det! Så skönt att läsa dina texter och ba jaha jag får ju känna så och någon annan känner likadant.

Freja sa...

Har Grey Gardens hemma men FEL jävla REGION (ja, köpes alltså). Kan inte se. Det är två dvder dessutom, den andra tror jag är typ en dokumentär om dokumentären. ba dör om jag inte får se snart.

J sa...

åh - allt man vill göra när man kan. sådär brukar jag tänka när killen är bortrest, att "när ungen somnat ska jag kolla tjej-teve, prata aslänge i telefon, kanske jobba lite, laga god mat, smaska onyttigheter i soffan osv osv osv". sen är jag såklart superstressad, svårt att hinna med liksom!