onsdag 3 juni 2009

"Ni ba förstör!"

Okej. Nu känner jag mej som en mellanstadielärare som ordnat klassfest för 6A och så kommer det några rebelliska fjunisar med första häxblandade fyllan och så säger jag besviket till dem så här: ni ba förstör för de andra barnen.

För asså poängen med vår härligt eklektiska och demokratiska låtlista var ju att den var så blandad, och nu är det nåt praktspån som plockat bort låtar. Det är ju superdumt, hela grejen var ju att en låt, en person, massiv blandning. Jag gillade inte heller alla låtar, men va fan. Så himla ohyfsat mot den som bidragit med en av de bortrensade.

Sen kan det ju också vara så här att det är en nybörjare på Spotify som tagit bort låtar på "sin" blandning och helt enkelt ännu inte lärt sej att då tar man bort låtar från allas lista. Om man vill modifiera listan helt efter sin egen smak så skapar man en egen ny spellista, döper den till nåt lämpligt och så drar man de låtar man gillar från allas lista till sin egna. Busenkelt.

Så där ja.

Och ja, jag var en av de där häxblandade barnen när jag var liten. Skärtorsdan i sjuan. Jösses vad jag kräktes. Vilket inte hindrade mej från att ge mej på't igen redan på skolavslutningen. Då hånglade jag med tre killar. Hihi.

9 kommentarer:

S sa...

var tvungen att slänga in några fantastiska låtar från mina år i norge. svenskarna har så dålig koll på grannlandet i väst.

Anonym sa...

Gah! Vilket mongo! En massa bra låtar är ju borta. Buhu.

Charlotte sa...

Och om man nu rensar bland FESTlåtarna så tar man väl för helvete inte bort "Livet är en fest". Men jag lade till den igen. :D Förstås.

Maria sa...

wohooo.. just när man trodde man gått ner sig totalt i sin juridiktenta och aldrig mer skulle bli glad igen, så tar man en micropaus mitt i allt eländigt pluggande o kollar in din blogg och vips så sitter man och ler iger. din blogg är förövrigt den enda blogg jag läser förutom mina närmaste vänner, det är nog ett bra betyg på hur underhållande den är..

Sanlo sa...

Ett bidrag/person var väl Popmorsas tanke? Fast jag vill gärna slänga dit fler låtar också. När jag fick Spotify kändes det som internet -95 fast nu har jag ändå snöat in på samma artister som jag redan har i min ipod...och jag surfar bara på bloggar som jag lagt upp under mina favoriter. Tack Popmorsa för att du vidgar mina vyer!

Lena sa...

Hej hotstuff.
Du, jag som sen ett år lever i Stockholmsexil (Can U spell Malmoe?) undrar varför du inte passar på att dj:a i andra städer?
Kan din snubbe kan du.
Jag är i desperat behov av en chosefri skivspelare som fnissar när hon spelar.
Jag vill fnissa. Och dansa.
Kom söderöver? Pretty please.

missy h. sa...

Ja! Kom till Malmoe!

Anonym sa...

Kan inte nån vara redaktör för listan? Den börjar spåra ur (nån lägger in en best-of med Pixies vilket är grymt men kanske lite väl).

Anonym sa...

Vem f-n har tagit bort min "Tonight I'm yours" med Roddan???