tisdag 16 juni 2009

Sleep the clock around

Apropå att jag känns som en singelmorsa. Det är jag verkligen inte. Men min kille har lite udda jobbtider och spelar mycket sport så i perioder är det jag som får rodda mycket med Hanna för att han är på turné eller har handbollsturnering eller arrangerar Ung08 i Kungsan och sånt. Kalle är lite mångsysslare. Främst är han klubbarrangör och DJ, men han gör annat också, i helgen jobbade han med att intervjua band och artister på WTAI tex. Han jobbar också på Stockholms kulturförvaltning och arrangerar saker, som nationaldagsfirande och den här stora Ung08-festivalen som är i slutet av varje sommar i Kungsan. Han har också klubbarna Daydream Nation med Robert Brodén, Love med Terry, Magdalena och Miriam och Vänner&Bekanta tillsammans med sin bästis Sverrir Gudnason. Utöver sina egna klubbar spelar han så klart över hela stan och även andra ställen, i sommar ska han tex till Norge i fyra dar och spela på festival och grejer. På Peace&Love jobbar han med backstagefesten, tror jag. Och så gör han hemsidor och flyers och affischer åt andra. Han jobbar. Mycket.

Å andra sidan hade Kalle Hanna jättemycket när jag jobbade skift på DN, tiotimmarsdagar och hela helger och så där. Då försvann jag sex på morgonen och kom hem runt sex och stupade i säng vid nio. Eller under min korta sejour på Nyheter24 då han också fick hämta och lämna hela tiden. Kalles grejer ligger tidsmässigt oftast då Hanna inte är på dagis, så det kanske kan tyckas att jag gör det mesta vad gäller henne. Men så är det inte. Även om jag säkert kommer skriva ett inlägg innan sommaren är över som handlar om hur jaaaaaaaag får göra tamejfan allt. Det är bara sån jag är. En gnällig jävel.

5 kommentarer:

doris sa...

Men känner du att upplägget funkar? Det var ju ett inlägg tidigare som handlade om just detta, att livet inte förändrats lika mkt för er båda efter Hannas tillkomst så jag är ärligt nyfiken. Blev det någon diskussion kring hur det är? Känns som att du slätar över dina egna känslor kring detta lite väl mkt ibland, de finns ju där av en anledning. Men vad vet jag egentligen...

Anonym sa...

Det jag funderat pa i bloggen ar hur du staller dig till att han aker pa semester flera ganger med vanner och langt bort ocksa. Vill ni inte spara dessa pengar till familjesemester?

Peggy sa...

Det är ändå lustigt hur folk inte kan hålla sig från att peta och kritisera. "Jag undrar ärligt" Vill du att emelie ska breaka att "jaaa jag hatar mitt liv och det här upplägget"? Det finns väl en anledning till att E och K ändå är ihop? Det är inte så lätt att vara ihop med en frilansjournalist heller. Jag tycker att det är jätteintressant att läsa om hur ni lever era liv, och hur mycket roligt ni båda hinner med att göra. Du går ut oftare och betydligt roligare än vad jag gör fastän jag inte har barn!

Jag tror att det är provocerande för många att du både kan älska och leva med en person som håller fast vid ett väldigt typiskt ungdomligt liv, men det gör du ju själv också, det måste få finnas olika typer av människor.

Ja sa...

Till Anonym, Kalle fick resan till USA i present av sina kompisar. För övrigt har väl inte du en aning om hur mycket pengar Kalle tjänar. Det ena behöver inte utesluta det andra.

Anonym sa...

Jag trodde länge att det "var såhär" från och med en viss tidpunkt. Att jag fick släppa på mitt behov av ordning och reda och "kompromissa". Nu vet jag att det inte måste vara så.

Skillnaden för min del är att er kärlek verkar vara så stark, medan den jag kände krympte ju mindre utrymme jag fick för mina behov.