tisdag 23 juni 2009

Peppe Eng

Åååh, nu börjar det dra ihop sej! Borlänge känns bara runt knuten. Konversationerna har i ett dygn nästan enbart handlat om var den och den ska bo, att backstageområdet är flyttat och apropå det, har du ett pass över för den och den vill haka, och vädret som ska bli så toppen och att det är Håkans enda sommarspelning och har du nån plats kvar i bilen och jag gör blandband och GUD vad kul det ska bli!

Är. Så. Pepp.

Kvart i tolv på torsdag går partybilen till Borlänge. Med oss har vi Jonas Fläckerud. Jag ska göra en Borlängeintrotävling. På vägen droppar vi in hos mamma i Sala som ska ta hand om Hanna över helgen. Fikar på Waynes kanske till och med. Sen tre underbara dygn hos familjen Nilsson som bor mitt i Borlänge, eget rum, vakna till nybryggt kaffe, helt löjligt goda grillbufféer om kvällarna, öl, konserter, sova länge, spela skivor, chilla i trädgården om dagarna... Sa jag att det ska bli SKITFINT VÄDER?!

Jag är normalt emot kombinationen frågetecken utropstecken. Men inte i dag.

6 kommentarer:

Karinapan sa...

Jag är så jävla avis på dig att jag knappt pallar skriva här hur jävla avis jag är på dig.

Johanna Lu sa...

Gu va härligt, är också helt avis! Var där för fyra år sedan och bara älskade den. Så himla lyckat upplägg de har fått till de dära dalmasarna.

Popmorsan sa...

jag är avis på MEJ SJÄLV, så kul tycker jag det ska bli!

Anonym sa...

åh tänk den som fick se håkans spelning och dela baksätet med fläckerud:-)

Thurneman sa...

Fläckerud, det är väl han som kmmer från Fläckebo? där nere vid Fläcksjön?

Han är visst en fena på introtävlingar!

J sa...

Jag är bara lite avis för jag ska ju också dit. Och jag har plats i bilen för den som är utan ride ;)