fredag 5 juni 2009

Nån har tjålat min fejja


Jag funderar lite på det här med spegelbilden vs fotobilden. De ter sej alltid som två för varandra helt främmande personas. Min svala, flawless spegelfejja har liksom aldrig hört talats om den här rödsvettiga, glansiga ja rent utav... osmakliga personen som påstås vara henne. Det är rent och skärt förtal. Vad heter det när man snor nåns identitet? Den här framfusiga personan måste sättas dit, och det NU. Jag vägrar kännas vid det där ovan. "Jag är skitsnygg i beige". Ähmen fy fan säger jag bara.

Ps. Som ni ser funkar inte White now.

12 kommentarer:

Marie sa...

Känner du dej lite dagen efter?! Om det är nån sorts tröst, så har jag lyssnat på din "just-nu-lista" som du så generöst delade med dej av här för ett tag sen. Förgyllde hela den regniga gårdagkvällen, och verkar ha samma inverkan denna gråa jäkla fredag. Stort tack, du!

Anonym sa...

Jag tycker att du är jättefin, och att din blogg är den absolut bästa, finns ingen jämförelse, om det kan vara till nån tröst. Heja fina Emelie.

Madde (maddepladder) sa...

Tycker det är en asbra bild på dig! Du är väl väldigt blek i vanliga fall så det du ser som rött ser jag som vanlig hudfärg. Med ett lite lätt glow, inte glans. Och så paaaartysmile, vad kan va fel?!

Anonym sa...

skitsnygg ju!
/ewa

Anonym sa...

Och hon till höger då - så fin!!!

Anna sa...

Lina om det är du som vill vara anonym måste jag bocka, bra sätt att håva in kompli från en tredje part sådär. Även om tredje part har helt rätt.

Schmarro sa...

hallå lina ligger fastbunden i min säng och gjorde så även när denna kommentar lämnades så nej det är inte hon. tror bergis det är alexander rybak som vart inne och kommenterat och använt google translate.

ingeborg sa...

hahaha nä never skulle jag göra det. om jag ska ge mig själv komplimanger så gör jag det straight to my own sorry face, högt och tydligt.

emelie jag älskar den här bilden på dig, det röda kommer för att vi ju klickade på VIVID COLORS och det här var teste, minns du?

beige på dig = topp topp topp. att klä i hudfärg, fatta vilken vinstlott! knata runt naken och ba... KLÄ.

Popmorsan sa...

Åh Carro. Dagens fm/em var en bliss. Värsta bonusen. Du borde jobba hemma oftare.

Schmarro sa...

jag jobbar tex hemma idag och imorgon och på söndag också. LYLL!

alexander r sa...

je det var jeg.
jej liker linagull ufantligt.
hon er er ferriteijl.

jossan sa...

du ÄR skitsnygg i beiget!