tisdag 19 juni 2007

jag vet inte vad jag ska göra på midsommar. jävla skithelg är vad det är. idyll my ass.

14 kommentarer:

Schmarro sa...

ditt sepe. får du inte våra mail? du ska va med oss. dvs tomas sandra mig lina erika daniel björk frida tobias rubie mfl mfl and you're gonna love it. jag har bokat plats under ett träd för filten och bebisen.

I sa...

Jag och killen ska göra som jag alltid gör på midsommar. Stanna i stan, hyra film och äta pizza. I år blir det sagan om ringen alla 3 på raken - förlängda versionerna.

Anonym sa...

Jag tycker det är lite gulligt att du använder uttrycket "min kille" hela tiden. Känns lite ovuxet sådär, som att ni har varit tillsammans sen ni var 14 bast och fortsatt att referera till varann på samma sätt. Ingen pik, bara gulligt! Finns det någon tanke bakom det eller har det bara blivit så?

Anonym sa...

men det vet du ju visst det?
erika ska göra böcklingsallad från himmelen.

Anonym sa...

vad ska man annars säga än min kille? sambo, karl, man, livskamrat... svårt det där. jag gillar faktiskt "min kille".

odenplan.nu sa...

"Karl" är banned. Alltid.

Åk till Dalarna typ. Ska själv förbi Sala imorrn på vägen norrut till Midsommarlandet vid Siljan...hänka?

schmarro sa...

det roliga är ju att hennes kille heter just karl.

odenplan.nu sa...

Didn't cross my mind.

Men onekligen kul...

popmorsa. sa...

zallie: tanken var att han skulle få vara anonym. i början. och jag med, men nu har det inte riktigt blitt så. men han får fortfarande heta min kille av bara farten. plus att jag älskar att säga det. MIN KILLE. jag har en kille. ungefär så.

popmorsa. sa...

jag vet, älskade c och l. men min kille vill dra ut till en ö.

Anonym sa...

När jag var och fikade med några tjejkompisar förra veckan så sa jag "Ne, nu måste jag hem och laga mat till min kille" jag hörde själv hur konstigt det lät och tjejerna började skratta och såg ut som frågetecken "kille?". Jag brukar jämt säga min killes namn. Jag är helt säker på att jag fått "min kille" från dig. Hehe

Anonym sa...

annika: vad som är ännu konstigare är att du skulle hem och laga mat TILL din kille, inte med, utan till..? ännu, ännu konstigare är att du inte ens verkade reflektera över det... But what do I know.

Anonym sa...

Jag har läst din blogg sedan början, och häromdagen såg jag dig på slussen med bebisen. Helt surrealistiskt att ni finns i verkligenheten, du är bloggmamman och Hanna är bloggbebisen, som inte finns.

Måste bara få säga, med risk att låta stalkerish, att du såg fab ut!

Anonym sa...

Till anonym: Hehe, jag visste att någon skulle reagera på det. Min kille jobbade 13h i sträck den dagen så jag var snäll och lagade en god överraskningsmiddag till honom(oss). I vanliga fall brukar vi laga mat tillsammans.