onsdag 3 juni 2009

Får jag ta dej i prutten?

Vad som ligger i onsdagens sköte är ännu rätt oklart. Hanna vaknade strax innan sex och nu är det dags för dagis. Hojjar dit och lämnar och sen raka spåret till Louie Louie. Ska läsa Elle och fantasy och sen Kungsgatan för att laga min mobil alternativt få en låne-lur.

Plus komma på one night stand sex-minne till Pelles artikel, det gör inget om "det är nån annans". Ska man glänta på den asken alltså? En kompis, hehe, fick den här sköna frasen i bingen: "får jag ta dej i prutten?". Ahmen kom igen... prutten? PRUTTEN?! Välformulerat hördudu. Man blir så sugen.

Nu ska jag tänka så det knakar, Pelle. I promise. Men först kaffe, smäller av annars.

6 kommentarer:

Schmarro sa...

sno ingen av mina. bästisskap = tystnadsplikt.

Anonym sa...

Hahaha! Det där kommer förgylla min dag idag.

Julia sa...

Haha. Prutten.

Jag har på riktigt gett honom ett kompis-minne. Mina är så detaljerade.

Anonym sa...

Var det inte samma man(?) som frågade "vilken tid är du på klittklockan"? Hela artikeln kanske ska handla om honom och kompisen..?
/Malin

Popmorsan sa...

Haha JOO. Gud, jag har glömt vad han hette. Men hans oförglömliga citat lever kvar för alltid.

Cissibitar sa...

HahahahahahahaHahahahahahahaHahahahahahahaHahahahahahahaHahahahahahahaHahahahahahahaHahahahahahahaHahahahahahahaHahahahahahahaHahahahahahahaHahahahahahahaHahahahahahahaHahahahahahahaHahahahahahahaHahahahahahahaHahahahahahahaHahahahahahahaHahahahahahahaHahahahahahahaHahahahahahahaHahahahahahahaHahahahahahaha