onsdag 21 juli 2010

Dom säger att jag varit trasig, aldrig har jag varit hel

Imorgon är det jag och El Barbaro del Ritmo (aka Seb Suarez-Golborne) som står med magen full av Pimm's och hör den här låten live på Långholmen. De körde den på Peace & Love, och det här är min topp tre bästa låt med Kent. Berättade jag att jag träffade Jocke Berg? En av de där rätt få människorna jag blir starstruck av. Oerhört jobbigt. Han tog ett bloss på min cigg. *dog* *rökte upp den* *orka spara fimp*

8 kommentarer:

lina sa...

är du ironisk eller? jocke berg? ens tänka på att spara fimp? JOCKE BERG?

Popmorsan sa...

nej. det är svårt att förklara. det har att göra med att vara femton år. och fortfarande vara det tjugo år senare när man träffar den personen som man upplevde hjälpte en att överleva. det blir en im not worthy-känsla. och klart jag inte hade sparat den, va fan kom igen. det är koketteri från min sida.

Anonym sa...

Aaaaaaas! Vill också träffa Jocke Berg. Men misstänker att jag, liksom du, skulle bli sådär starstruck. Jag skulle liksom inte med ord kunna förklara för karln hur han hjälpt mig genom jobbiga nätter. Och dagar med för den delen. Och hur tacksam jag är för att han vissa stunder räddat mig från mig själv. JB. åå..

moln sa...

saknar dina blogginlägg! såna med mer text i. om dig. gud.

Louise sa...

Pimm's, var får du tag påt?

S sa...

Är helt på din sida Emelie! JB & c:o i våra hjärtan... :)

Popmorsan sa...

pelle gör. superbra på pimm's.

Hanna sa...

Åh! Jag hade en gång ett par skitsnygga Lee-jeans, men Jocke Berg skrev "Kent suger så hårt" tvärs över grenen på dom, så jag kastade dom. Det borde jag ju kanske inte ha gjort..