tisdag 6 juli 2010

A total eclipse of the heart

Vet ni. Livet. Det är fucked up. Så vi hörs om ett tag. You rule. Love.

27 kommentarer:

Anonym sa...

hoppas allt är bra! <3 <3

Hanna sa...

Guuud vad fånigt det känns att skriva en kommentar "som om vi känner varann", vill i alla fall säga att du verkar grym och hoppas att det ordnar sig asap.

dekorum sa...

Åh, hoppas att det fixar sig.

Miss Muffin sa...

Hoppas det blir bättre snart.

Moi sa...

sköt om dig!

Anonym sa...

Go, go!

Anonym sa...

ja! bli glad snart!

nisse sa...

Hoppas livet ordnar sig snart! ♥

trasslig sa...

Hej Emelie/popmorsa. Jag tycker att du är svinkool. Som har världens gulligaste och roligaste unge och ändå inte identifierar dig som mamma utan fortfarande är en egen person. Så vill jag vara om jag nu i en avlägsen framtid ska föda ut någon. Och jag tycker att det väldigt fint att du skriver om så mycket här på din blogg, som när du bråkar med Hanna eller känner dig ohipp (fast jag tycker du är väldigt hipp!) eller bara vill att din kille ska städa köket. Det känns som jag känner dig jättebra. Hursomhelst, jag hoppas att det där uppfuckade försvinner eller löser sig. Kram från en okänd

H sa...

Ja, du är så bra och underbart öppen. Hoppas du kommer tillbaka snart.

Pernilla sa...

Kommer att sakna din fina blogg mycket. Hoppas du återkommer nån dag! Ha en skön sommar.

Jenny sa...

Jag håller helt med var "trasslig" har skrivit. Du verkar ha en skön och bra inställning till hela mamma-grejen. Alla fattar att du älskar Hanna, men det är samtidigt så jävla befriande att du inte bara beskriver allt i lull-lull och rosa! Du är nere, man får vara nere och det är ok. Du är inte bara mamma du är Emelie med! Och utan Emelie hade det ju aldrig blivit mamma så att säga. Kärlek är svårt, jävligt svårt. Kärleken till ett barn är inte alltid okomplicerad. Kärleken till sin partner är alltid komplicerad - vare sig man vill eller ej. Och det är jävligt svårt att hantera. Oj, vilket brev det här blev! Och som sagt, du är jäkligt hipp i mina ögon med! Hoppas allt löser sig för dig! Ta hand om dig och gör vad du behöver för att överleva!

Anonym sa...

Nä, känner dig ju inte på riktigt men ändå: önskar dig allt gott. O också: tack för allt bra du skriver och musiken du delar.

Ebba sa...

Hoppas du mår bättre snart. Kram

Anna sa...

Neeej... Inte försvinna. Du är ju (ja, faktiskt) en del i att jag gillar det faktum att jag ska få en bebis snart.

Take care!

Popmorsan sa...

GUD VAD HIMLA FINA NI ÄR. Jag blir inte borta så länge. Nån vecka eller två. Tror jag.

Anton sa...

Bounce back, Emelie. Saker vänder!

Emma sa...

Håller med övriga, jag hoppas verkligen att allt ordnar sig och att du blir glad igen. Jag beundrar och gillar dig så mycket (såhär fegt på dattadistans...) och liksom tycker att du är en vän på något sätt. Nu lät jag fett stalky ser jag, sorry.

Mari sa...

Noo! Jag kommer döö utan dig. Jag ska ligga på sjukan i en vecka från och med imorrn kl 12.00. Boring utan dina inlägg ju! Men jag får roa mig på nått annat sätt, jag löser det. Tänk inte på mig du, nänä. Du är så väldans bra. Och jag läser och läser. Fast jag varit datalös i en evighet, men idag uppstod den från de döda. Tjoho! Ta en paus du. Du är ändå för cool för mig. Jag smygläser och skäms för att jag är en tönt. Om man jämför med dig Kan vara bra med en paus mellan oss känner jag. Så att jag slipper gå runt och vara så väldigt avis hela dagarna. Herregud vad jag babblar. Sorry!

Ps. Jag kanske överdrev en aning. Kommer antagligen inte dö. Eller ja, kanske av operationen då men inte av saknad av din blogg.

Jennie sa...

Jag saknar dig också, tycker du är såhimla bra.

Anonym sa...

din blogg är så befriande och det är underbart att du är så öppen med alla issues man har kring sin mammaroll, för det tycker jag att du är, på världens bästa sätt!men hoppas att det du brottas med nu löser sig för vi är många som saknar dig och ditt bloggande. kram Sara

Hanna sa...

Kram!

Anonym sa...

Efter regn kommer solsken. Kram å hoppas du e tbx p banan snart! /Anno

S sa...

Hoppas det blir bättre snart och att du mår bättre! Favvobloggen!

Emilia sa...

Sakna!

Anonym sa...

Emelie är bäst, ingen protest!

Anonym sa...

+1 på trasslig. Insåg för ett par veckor sen att jag glömt bort din blogg. Har fått "läsa igen" så himla mycket. Skrattat, iböand känt igen mig till 100%, tänkt att "Jag är så gla att jag läser det här innan jag själv får en unge".