onsdag 28 juli 2010

Och som från ingenstans...kom peppen. På livet. Jag misstänker att mitt mood är extremt kopplad till min Spotify som står på shuffle. Haha. Men ändå. Livet. Rätt bra ändå. Har soft break up. Har helt ljuvlig unge. Lider ej av jobbig sjukdom. Har världens bästa vänner. Som jag dessutom ska få lyckan att umgås med i kväll på Kåki. Okej inget jobb, ingen bostad. *inget sexliv* Men va fan. Det här bli bra.

Nu ska jag sluta peppra med videos. Lovar.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Bra där!
/Karin

Lovisa sa...

Nej, lova ingenting, peppra på du bara! (jag plockar de bästa till en öppen spellista för en fest jag är bjuden på snart, alla kommer ba *wow, värsta bra låter du lagt in*) Dessutom är du ju inte med bland på stans dj-listor (varför?), så lite får du väl bjuppa på. Älskar att du skriver. Och pepprar. Och mår bra/bättre. Om än inte jämt (men vem gör det).

Ewelina sa...

Roooligt roligt roligt :D

Apan satt i granen sa...

Vet du vad. Det kommer att lösa sig. Jag lovar, det gör det på ett eller annat sätt. Jag säger som Lovisa. Fortsätt peppra!

Till och från hamnar jag här på din blogg. Denna gången via en länk från Mats. Kanske ska ta och börja prenumerera. Kram på dig!

Anonym sa...

yo popmum: http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs169.snc4/37791_416520645874_572760874_4838629_3840465_n.jpg

Popmorsan sa...

åh. fin.

alltså jag ORKADE inte göra spotify-listan till dn! *låg i skilsmässa* fint att du saknade mej där.