onsdag 28 juli 2010

Wild mood swings

Jag känner mej aggressiv. Jag är i stort sett aldrig arg. Är aldrig medvetet otrevlig. Haha, en gång på Livets hårda skola förra året så var det en tjej som gjorde nåt taskigt, typ sabba ett kort eller nåt, och jag ba väste åt Lovisa och hon ba men SÄG nåt då eller liknande. Så jag laddade skitlänge, och sen ba "Himla... TROLL!". Hahah, jag dör på det. Lollo skrattar fortfarande åt den incidenten, senast i helgen.

Men i dag och igår. Så himla aggro. Inte ledsen, inte sur. Jag står i combat-ställning mentalt. Så jävla lack. Frustrerad, uttråkad, rastlös, det måste HÄNDA nånting. I kväll ska jag dricka öl. Och slå ner nån jävel. Alternativt väsa "troll" åt folk när de inte hör.

5 kommentarer:

anonym M sa...

Jag är också så där pyrande aggressiv just idag. Fan ska man göra åt det. Jag får inte dricka alko (grav) och jag kan inte skrika (känner mig löjlig). Imploderar.

Anonym sa...

Känner lika. Har städat aggressivt & väst fula ord åt soporna, hjälpe inte.
Sen läste jag lite på aftonbladet.se om domen mot han Casper El-Cassai ngt som försökte döda sitt ex och att HD vägrar honom resning då jävlar! Har vrålat "Där kom du inte undan, din kukjävel, hoppas de dödar dig i finkan" och sådant åt dataskärmen. Mår mycket bättre nu. Litet tips.
Annars funkar det alltid att slå sönder något om krasar mycket. Att sen dricka lite vin & skära sig med glassplittret är bäst av allt, men det går ju inte när man är vuxen & har barn & skatt & shit.

P sa...

Alltså jag har exakt samma känsla.. helt sjukt ju. Varför? jag vill oxå dricka öl o väsa TROLL till nån. Känner mig helt frustrerad över att inget händer i mitt liv samtidigt som jag inte orkar ta mig för något. Fick nyss ett samtal från SBAB som jag inte ville svara på (har sökt lån till att köpa min blivande bostadsrätt, men är rädd att jag får ett nej). Tanten på SBAB lämnade dock ett medd. på min mobil om att jag ska ringa men jag både vill och inte vill veta svaret på min låneansökan. Får jag nej vet jag inte vad jag gör... jaja, lyxproblem...sen är jag lite arg på min äldsta dotter som är 19 och blev dumpad av sin kille i början av juni. Hon var då som en lten våt trasa och helt förstörd (förståeligt), hon blev som ett spädbarn på nytt och sov i min säng i mer än två veckor osv osv osv...ni vet hur man blir. Men...nu har jag börjat tro att hon börjat träffa honom igen. På hans initiativ. Jag har försökt få henne att förstå att det inte kommer funka men vem lyssnar på sin mamma when it comes to love-issues...// P

Anonym sa...

det är fullmånen ju era troll!! sala-mats

Le Cat sa...

haha dör av skratt. troll? hahahaha. älskar att du alltid får mig att skratta på något sätt. mitt i allt elände.