tisdag 15 februari 2011

1a bilden: Några du umgås väldigt mycket med.

Det här är Ante. Han är fin.

Lina och jag lärde känna varandra så sent som 2005. Känns så konstigt. Inuti känns det som att hon alltid varit där med sina kloka ord, sitt smittande skratt och sina djuriska tyger.

Det här är Pelle! Vi lärde känna varandra på Metropolis för över tio år sedan. Pelle är alltid glad och kvicktänkt som tusan. På bilden är också Pauline. De är ett perfect match och så himla fina ihop.

Det här är Ruben. Jag brukar mest kalla honom Ruby. Egentligen har jag känt Ruben jättelänge, men det är som att det var först under våren och sommaren 2010 som jag verkligen insåg hans briljans.
Det här är Carro. Hon är världens bästa vän. Det kan tyckas att det krävs mer ord än så, för att beskriva hennes storhet alltså, men å andra sidan ryms det himla mycket i den meningen. På bilden är också hennes dude Aksel. Det är sån himla lyx att få umgås med de två samtidigt.

Jag är lyckligt lottad när det kommer till vänner. Hade kunnat lägga upp många fler bilder. Men jag tycker fem är ett lagom antal och om jag kollar min kalender så är det dessa ljuvliga som jag faktiskt spenderat mest tid med. Och det var ju faktiskt det som var "frågan" här.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Fin kille du har (du är också fin alltså:). Är Ruby singel?

Anonym sa...

ÅH!är det den pauline som var med i fame factory för fler år sen, eller är jag ute o cyklar helt?om det är hon så vill jag bara säga att hon är helt grym(tyckte det redan då)
Sara

Popmorsan sa...

haha nää, det har jag väldigt svårt att tro. att pauline var med i fame factory alltså!

Anonym sa...

ok då:) Sara

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.