fredag 18 februari 2011

Det har blivit dags för den här igenEn gång i halvåret måste vi påminna oss själva om det här klippet och hur det river sönder en. Jag ÄLSKAR Stevie här.

10 kommentarer:

Hanna F sa...

Jag älskar Stevies näsborrar i det här klippet. Det är så sjukt, de är så vackra, fulla av liv, helt hypnotiserad av dem!

(Förutom att jag älskar allt annat med henne här också då osv.)

Mas sa...

Tack för att du la upp den här igen. Förra gången FATTADE jag inte. Men nu så. Jävlar alltså.

Play as if there's no tomorrow sa...

ÅH HERREGUD.

Eva-L sa...

Jag såg den 4 ggr i förrgår, men ser den gärna igen! Tack :)

iamannahoj sa...

Åååhh. Jag älskar! Alltid mitt förstaval när vi spelar youtubedisco. Jag blir så svag och så stark och så ledsen och så glad i ett. Gärna flera gånger på raken och högt!
Och jag hänger även på låset när The Weel of Time kommer ut. Jag lyckades få senaste boken 1 dag före den såldes och var sjukt stolt (i min ensamhet dock då jag inte längre känner någon som läser serien.) Men du tycker kanske det är lite coolt iallafall?

Anonym sa...

Bästa.

josefine sa...

älskar hur sminktjejen bara tar ett steg tillbaka för att inte spoliera ögonblicket och hur hon får gåshud när stevie tar understämman. och körtjejen som bara kör på, när det verkar som stevie håller på att sluta. och allas underbara sommarklänningar och brisen som blåser i deras hår i vad som ser ut att vara en new york-hetta.

josefine sa...

och jag glömde... ögonkontakten dem emellan. så innerlig och äkta.

Tess sa...

Bästa klippet på hela You Tube! Det är så rasande fint och jag får gåshud varje gång jag kollar på det, fast jag sett det ungefär tusen gånger. Älskar hennes röst. Och hennes klädstil. Bästbäst.

m sa...

underbart!