lördag 26 februari 2011

Igår var epic kul

Åh, igår var lite som en klassåterträff. På ett bra sätt. Vill trycka på replay och göra om det, på precis samma sätt! Jättejättekuuuuuuuul. <3

Lite bildkavalkad. "Lite" kanske är fel ord.
20 kommentarer:

Anonym sa...

Jag såg er igår, när det var natten. Ni var så fina och såg ut att ha det himla roligt. Själv stod jag på kanten, kändes väldigt mycket mellanstadiedisko och känslan av att stå vid sidan av och titta på, inte vara tillräckligt häftig för att få vara med. Saknade mina vänner som var någon annanstans. Bitterljuvt är nog ordet.

Popmorsan sa...

Åh, men du, så där är det ju. Utan vännerna och samspelet man har med dem, så blir ju den roligaste festen till misär. Om inte mina vänner varit där hade jag också tyckt att alla andra såg ut att ha så himla fint. Kom fram och skråla med oss nästa gång i stället. Jag har ingen röst idag.

Pernilla sa...

Men vilka fina bilder. Vad har du för kamera/modell??

Popmorsan sa...

Visst är dom! Tar noll credit, det är kameran som är så himla bra. Som du ser har jag använt ca fem inställningar under kvällen, så man kan mecka och leka hur mycket som helst OCH DET BLIR ÄNDÅ FINT. Det är en Nikon D3100 med ett speciellt porträttobjektiv, 1,8 mm. Rekommenderar.

Anonym sa...

NJAE största bländare 1.8 toker!

Popmorsan sa...

Haha som sagt, är ej så bra på kameror.

Elin sa...

Men alltså har du tänkt på att folk inte är så snygga på bilderna. Tror du skulle dö om någon la upp bilder på dig där du ser ut som bananfejs, glanspanna eller dubbelhaka.

Popmorsan sa...

Äsch, jag tycker alla är jättefina! Och det här är MIN blogg, självklart lägger jag mestadels upp bilder på mej själv som är fördelaktiga. Däremot finns det ca 300 o-avtaggade bilder på mej på Facebook där jag ser ut som allt du beskrev ovan and worse. Jag är faktiskt inte så fåfäng på just det viset. Men på 100 andra.

Anonym sa...

förstår at du tycker dom är fina, du ser dom ju som dom ser ut i ditt huvud när du tittar på fotona. Själv måste jag säga att Jonna Bergh ser betydligt bättre ut live. Dessa bilder var rejält osmickrande på henne. MEN. Som sagt, man ser ju inte sånt när man tittar på sina kompisar på foton, man liksom läser in den där verkliga bilden man har i sitt huvud. MEN, också: att säga "du är jättefin där" om en bild som objektet själv är missnöjd med, är verkligen taskigt.... Då tror personen i fråga at "jaså det är såhär jag ser ut", och själv ser hon liksom nåt skitfult på bilden. Vore asbra om fler kunde fatta att man inte ska säga så. Obs, menar inte att du gjorde det nu. Så länge dom själva tycker bilderna är ok är det såklart asfint sagt.

Anonym sa...

Jättefina bilder, mer sånt! :)

Anonym sa...

Konstig fråga kanske men är du i Malmö?
Cyklade nästan på en tjej och hennes barn nyss precis vid Bergsgatan (strax innan Babel) och när jag passerat hajade jag till.

Ifall det var du:
1 - fan vad snygg du var! Såg oerhört fräsch och underbart glad ut.
2 - förlåt ifall jag såg sur ut. Var på väg hem från ett pissigt arbetspass. Jag var inte sur på riktigt, bara lite trött..

Anonym sa...

Håller med angående att folk inte ser så snygga ut och att de kanske kan bli ledsna. Jonna är ju t ex mycket snyggare irl som sagt. Och du själv också. Med flera... (Om nån la upp en bid där jag såg ut som Jonna gör på dina bilder skulle jag deppa ihop även om jag inte tycker utseendet är så viktigt och blabla...inte snällt).

Anonym sa...

Ps. Sen blir det ju så med bra kameror ofta om man inte fixar bilderna. Man ser mycket tydligare. Typ alla porer blir överdrivna och färgerna blir galna. Man måste fixa ganska mycket för att det ska bli okej. Men jag förstår din tanke också. Du vill bara ta en massa bilder på dina vänner osm du gillar och tänker/ser inte hur fula de ser ut utan bara att det är dina fina vänner)

moln sa...

what??? vad talar ni om här egentligen. bilderna är ju skitfina, människorna ser härliga ut. det är inga typiska pose-bilder utan det är bilder som är från riktiga ögonblick. gah, ni har ju ingen känsla allls. haha. vad i. jag förstår ingenting.

jättefina vänner popmorsan, jättefina bilder. jättefint att allt inte behöver vara perfekt och uppstyrt hela tiden. och kameran är guld. men det märks att du tagit bilder på personer du gillar och att ni hade roligt den här kvällen!

erik sa...

But why känns det viktigt att gnälla på bilder i en blog? Självklart önskar man att man blir snygg på bilder och kan undra om man verkligen ser ut som en picasso efter att ha sett vissa bilder. MEN, ta sig tid att bitcha och vara medvetet otrevlig anonymt, vafan? Jonna ser precis lika het ut som vanligt. (åtminstone det jag sett på håll)

Pernilla sa...

Men nu fattar jag heller inget... Herregud, tycker alla är superfina på bilderna, naturella, levande och antagligen så pass trygga i sig själva att det inte spelar roll om en rynka eller skavank etc syns. Betydligt mycket bättre bilder än retucherade posade bilder i alla modebloggar... Tycker man ser skönheten i alla! :) Och tack för svaret om kameran. Överväger starkt att köpa!

Emma sa...

Fatta att Pontus är min mans farbror. Hur roligt är inte DET?

Tess sa...

Jag tycker dina vänner ser jävligt heta ut! Och helt mänskliga liksom. Vilket gör dom heta. Und so veiter...
Och din kille ser så himla snäll ut. En sådan karl vill jag också ha!

Anonym sa...

Hur gör du dina sotade ögon? Det blir alltid knäppt när jag ska försöka få till den looken, men ursnyggt på dig. Tips?

Anonym sa...

Nej nu måste jag säga en sak här. Jag läser denna blogg slaviskt pga av ärligheten och "de sköna människorna". Jag är också småbarnsmorsa, jobbar med media och nyseparerad. Efter att ha läst alla kommentarer om blandannat Jonna Bergh och att det skulle ha varit elakt att lägga upp bilderna osv. Vad är det som händer, elaka kommentarer om någons utseende sådär. Lägg av med det och fokusera på innehållet i den här fantastiska bloggen istället. Tänk er för innan ni lägger en sån kommentar om någon annan människa.