söndag 6 februari 2011

Vad som hänt sen sist

Det var ju Hanna-vecka, så dagarna var rätt lika allihop. Klockan på kvart över sju, snooze till tjugo i åtta, sen stress för att hinna med absolut senast möjliga buss för att inte komma för sent till dagis. Vilket vi givetvis gjorde varje morgon. På tisdagen, när jag hämtade Hanna, var hon helt vansinnig. Vi blev super-osams, och på bussen hem skrek hon att hon ville rymma från mej och att hon inte tyckte om mej längre. Blev så HIMLA LEDSEN och mitt i allt så var jag också så HIMLA ARG på henne, jag bara vet att vi kommer bli ett sånt där mor- och dotterpar som bråkar som syskon när hon blir tonåring. Jag är så himla barnslig och blir så himla förorättad och sur tillbaka, i stället för att vara den större personen. Hatar det. Försöker verkligen, men i stället blir det AHMENDURÅ! av alltihop. Okej, jag överdriver lite. Men det är svårt. Och så fortsatte hon gasta på bussen med mej tyst och sur bredvid, hon lugnade sej ett tag men sen upptäckte hon detta: hennes Hello Kitty-mössa var inte rosa längre, den var ljusljusrosa och nästan viiiiiiiiit maaammmaaaaaa, och bröt ihop totalt, alltså förtvivlad gråt. Man ba men asså den har ALLTID haft den färgen? Yltjut: neeeeeeej, du har GJORT NÅT MED DEEEEEN. Fast då började jag faktiskt garva för hon var så himla fånig, och så frågade jag om jag fick ge henne en kram och hon ba BUHUUU JAAAA. Och sen blev vi kompisar. Det är ju hopplöst att bli osams klockan fem när båda är trötta och framförallt hungriga. Men så där brukar det inte vara, oftast går det bra (bättre).

Nina kom och hälsade på. Hon är pytteliten.

När man har kompisar hemma får man hoppa i mammas säng. Här hoppar Hanna loss med Nina och Henrik.

Nina och supervackra mamma Maija.

Och det här då, jag ska ju bli moster! Herreguuuuud. Hanna får en kusse. Här är min brolla Jerker, de leker kittel-leken.

Det tyckte alla var jättekul.

Alltså jag måste köpa ny kamera nu, jag kan inte ha bara såna här kort på mitt barn när jag är gammal och grå.

Sen blev det fredag och Hanna-veckan tog slut. Då svidade jag om, penslade fejjan med mitt nya mineralsmink och gick till Vassa eggen och käkade kött-middag med Pelle. Sen spelade vi schiva där och sen gick jag till Gubbi och fortsatte spela där. Var skitdålig på Gubb. Hatar den känslan.

I går hade Kristofer födelsedagsmiddag på Strand. Supermys. Här är Lisa och Babbo så himla gulliga.

Det var livat! Men vi gick hem före tolv och kollade på Band of brothers, så himla bra. Somnade i soffan efter ca tjugo minuter men ändå.


Vi var glada! Idag är planen att köpa den där himla kameran. Eller en stereo. Pengarna räcker bara till en teknikpryl. Vi får se vad det bliiiiiiir. Om han bara vaknar nån himla gång.

8 kommentarer:

m sa...

vad är det för mirakelsmink?! man blir ju sugen på att skaffa själv!

Popmorsan sa...

mirakel... mineraler sa jag! det är nåt påfund som är som ett puder som man borstar in i huden med en specialborste, och efter några minuter smälter pudret och blir mer lik vanlig foundation. supermjukt och bättre för hyn vad jag förstått. svindyrt, bara använt två gånger så än har jag ingen riktig uppfattning. köpte mest för jag är så himla blek och de blekaste foundationerna bland de vanliga produkterna är för rosa/mörka för min hudton om vintern.

Anonym sa...

åh va happy du ser ut!! lyser så fint. //Rebecca

Anonym sa...

Då bliru väl faster för Guds skull!

Popmorsan sa...

just jävlar!

Millis sa...

Haha, ja jag undrade varför du visade en bild på din brolla när du skulle bli moster, jag bara.. meh, var är hennes syrra då?? Hehe, ja men då var det faster du skulle bli då alltså, myyys!

Pelle sa...

HAHAHAHAHAH!

Anonym sa...

Kan du inte berätta lite om hur din familj ser ut, blir ju nyfiken nu när man fick se en bror :-)