tisdag 8 februari 2011

And it looks like we might have made it, yes it looks like we made it to the end

Jag gick till Louie i morse och jobbade. Efter en kvart kommer Kalle, han hade lämnat Hanna på dagis. Det var ren slump, vi hade inte avtalat möte. Liksom utan att tänka på det, så sätter han sig självklart vid mitt bord. Vi pratar, babblar, skrattar, har igenkänningsjargong, "ahmen typiskt dej" osv. Det går ett tag och så kommer min kompis in, han känner inte Kalle, men separerade ungefär samtidigt som vi. Jag presenterar dem, vi snackar på alla tre, jag nämner nåt om Ante, bla bla bla, Kalle nämner nåt om sin nya, bla bla bla. Inga konstigheter, glada miner. Efter kanske fem minuter kopplar min kompis att det är Kalle-Kalle och ba: VAAA ÄR NI PÅ RIKTIGT!?. Och vi ba umm, vadå, ja? Och först då slog det mej nog, att jag och Kalle har den mest odramatiska och okomplicerade relationen ever. Och att det nog är rätt så ovanligt och få förunnat att ha en så pass oinfekterad kvarliggande GRUNDLÄGGANDE vänskap. Och det är så himla himla skönt. Han är så bra och vi är så bra och vi tre är ännu bättre nu än förr. Hajja sjukt. Trodde man ju inte där i juni. We made it. Eller nä, det var ju inte det vi gjorde. Men vi vann ändå.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Gwen Stefani - cool passar betre...

Popmorsan sa...

haha ja faktiskt. men den här låten är bättre än "cool" tycker jag. även om det mest är refrängen och inte versen som jag tyckte passade.

s. sa...

Vad fint! Det så det ska vara! Synd att så många krånglar till det. (Eller det har väl iofs nästan alltid att göra med att den ena parten inte är över den andre, men iaf...)

marie sa...

Fan va bra! Och ni har iaf jag klurat ut vem din kille är! :) Mycket nöjd för jag var jäkligt nyfiken. Haha. Och jag som inte ens känner dej egentligen, och ffa inte honom, men jag tänkte ändå säga grattis. /trogen bloggläsare. (Snart kanske lite stalkervarning. Närå, skoja.)

Anonym sa...

Du, jag vet att detta inte alls ar din grej att sitta och ge mothering advice, men jag maste fa stalla en fraga. Hur fick du Hanna att sova nar hon var bebis?? Jag har en fyra-manaders tjej som helt plotsligt vaknar varje timma 01-07 och vill amma...jag ar helt slut. Och har ingen annan mamma i min narhet vars omdome jag litar pa att fraga. Sa tankte vart en chansning i alla fall om du skulle palla svara pa detta - du ar en mamma som jag kan identifiera med mig. Vore sjukt uppskattat!!

Tess sa...

Kärlek är kärlek är kärlek. Så himla fint!

Lilla familjen Adman-Sundqvist sa...

Till anonym:

Har en 19 månaders "stor" kille här hemma och jag kan bara säga så här: DET GÅR ÖVER! När de e så små, följ bara rytmen och vila på dagarna med bebis och ställ in alla onödiga måsten. Vila när du kan!!!
Sen kan jag lova att det är över inom max 2 veckor! Inte så lång tid eller hur?

Allt sånt där går över. Bara att hänga på :-)
Min son kan fortfarande ha strul nätter pga av tänder, men då bara avbokar vi öppna förskolan och allt och sover igen så mycket vi behöver för att fixa dagen. Då orkar man mycket längre!

Lovar att det går över! Bara gör det bästa utav det och häng med så löser det sig utan att du reflekterar över att bebisen sovit bra flera nätter på raken :-)

Lycka till kramar!

Sen till popmorsa: Fasen va lovley att ni e så bra!

Kramar!

"oroshjärta" sa...

Vackert på ett sällsamt sätt.

Anonym sa...

Outstanding post however , I was wanting to know if you could write a litte more on this subject?
I'd be very grateful if you could elaborate a little bit further. Kudos!

my blog: firma reklamowa