söndag 23 maj 2010

Apropå mitt nya hår

Jag är inte bekväm i det. Det är lite guligt vitt, har köpt silverschampo för att vita till det lite. Pagen, ja det blev en page, är en... page liksom. Jag fick vad jag bad om, på ett ungefär, men fan, jag känner för att färga tillbaka. Hade inte tänkt på det här med hur ens complexion förändras vid ny hårfärg, känner att en rödvinstantsfärg var mer förlåtande mot min fejja. Aja, vi låter det vara nån vecka, sen får vi se.

På ricko förresten. Jag ser ut som Rutger Hauer i Blade runner.

Obs. Inget ont om tjejerna på Noir. Det var den bästa salong jag varit på, tror jag. Allt var toppen. Detta är mest i mitt huvud.

3 kommentarer:

Schmarro sa...

Jag och din frisör diskuterade din klippning igår. Vi kom överens om att du var jättefin och att du ska fortsätta gå där och nästa gång, om du känner dig redo, ska du klippa dig sådär som vi beästämde innan. Bra va?

Linna J sa...

Nemen alltså man ser ALLTID ut som en dåre direkt efter en blekning. Det är ingen fara. Håret ska bara växa ut nån millimeter så att lite pigment ramar in ansiktet och då kommer du genast se blond och snygg ut. Lovar! Inte för att du måste va blond eller så, säger det bara så slipper du misströsta i detta nu (misströsta över ny frisyr - nästan det värsta som finns, tycker jag, hence varför jag oftast klipper mej själv haha).

Så en vecka max - sen kommer det där pigmentiga göra looken lite mer bärbar.

Hanna sa...

Vore ju så kul att få se bild på nya håret.. Känns som det är jäkligt snyggt!