torsdag 27 maj 2010

Jippi


Andra augusti släpper Arcade Fire sitt nya album, tror det blir tredje va? Det ska heta The Suburbs och jag grinar lite när jag tänker på att jag inte kommer kunna se dem i Dalarna då de sjunger och spelar lite dagen innan Peace and Love drar igång. Ååååååååååh. Arcade. Idag började jag för övrigt lyssna på ett band som flera av mina vänner konstaterat är ett riktigt Emelie-band. Patrik Forshage gjorde sej till och med mödan att bränna en skiva med dem när vi jobbade ihop för att han VISSTE att jag skulle älska, så himla fint. Jag har ju hört dem förut och varje gång tänkt "himla bra" och frågat vad det är och ba "aaah just ja". Men jag har liksom aldrig tagit mej tid. Men nu så. Nu är de här för att stanna. Emelie hjärta The National.

Nya skivan är helt fantastisk. Den här är från en tidigare skiva och så himla bra.

5 kommentarer:

Anna sa...

Sjukt, jag har också precis nyligen fattat grejen med dem. Lyssnar just i detta nu, faktiskt. Älskar "Abel" med flera.

Kajsa sa...

Ärligt:

Min musiksmak är väldigt lik din. Jag älskar, älskar, älskar Arcade Fire och tycker att Rebellion (lies) är världens jävla bästa låt.

Men Fake Empire är fan världens näst bästa låt. Jag lyssnar på den minst fem gånger om dagen och har gjort det i två år. De är makalösa live. Se dem, se dem, se dem!

Amen!

Och för övrigt är jag skitdålig på att kommentera. Det händer bara när jag blir förfärad över att du skall göra dig av med dina cd-skivor eller andra dramatiska händelser. Annars håller jag med dig i det mesta du skriver. Allt gott till dig!

Popmorsan sa...

haha roligt.

ninap sa...

åh det var en ny bekantskap och det låter bra. tack för tipset

Petnoga sa...

http://onethirtybpm.com/2010/05/26/mp3-arcade-fire-the-suburbsmonth-of-may/