torsdag 13 maj 2010

Brottas med detta:

Ska jag slänga alla mina cd-skivor? Har nog inte lyssnat på en köpt fysisk skiva, ny som gammal, på över tre år. De tar upp sån jävla plats. *men vem är jag om jag inte kan skryta med min musiksmak*

8 kommentarer:

Anonym sa...

nejnejnej!!! de är som böcker, du behöver inte ha läst dem på tjugo år men de är hemskt fina och vittnar ju om ett fint intresse. ha kvar dem! annars, sälj (till tex mig hehe)

M. Otto sa...

Rensa ut skiten och behåll pärlorna, det går ju banne mig inte att hushålla en skivsamling av dignitet när man bor litet eller halvlitet.

Anonym sa...

men herregud! om dina skivor är det sättet du har att hävda dig på så behåll dem som dammiga reliker. men packa ner dem i lådor annars.

MS sa...

nej för tusiken. sälj dom eller skänk bort dem!

Frau Anna sa...

Tycker som M. Otto - behåll pärlorna, så har jag gjort. Från att ha täckt halva vardagsrummet har jag nu en bokhyllerad lång radda cd:s. Fast i ett skåp.

Tänk vad tiderna förändras, från att ha varit lägenhetens stolthet till att förpassas till ett skåp...

m sa...

spara!

pelle sa...

Jag slängde all skit (och då menar jag ren crap) för ett tag sen. Sorterade in de övriga i 3 olika case förutom banankartongen med svensk trallpunk som åkte upp på vinden. Det var en lisa för själen.

Anonym sa...

Köp plastfickor på Clas Ohlson och lägg i skiva + konvolut. Då fick hela min samling helt plötsligt plats i en och samma låda.