onsdag 12 maj 2010

Cut your hair/Pavement

Ringer runt frisörer som en tok. Vill bleka håret fredag. Är tydligen hemskt sent ute. Jävla skit. Tips på bra i Sthlm? Måste kunna bleka Blondie-vitt. Och det får inte vara nån sån här Toni & Guy-person som får för sej att övertala mej att jag skulle passa bra i nånting assymetriskt. Den gubben vägrar jag gå på. Igen.

14 kommentarer:

Finnpajsaren sa...

Noir Sthlm.
Lisen.

Schmarro sa...

Om du bara ska bleka kommer ingen kunna övertala dig att klippa assymetriskt. Plus vi har redan bestämt vad du ska ha för frilla, coh var du ska göra den. Jag tycker det känns som du är på väg att göra en Emelie and I don't approve of it.

Popmorsan sa...

GÖRA EN EMELIE!

aja. jag verkar inte hitta nån anyhow. noir it is. om 100 år.

Schmarro sa...

bra. i know your little tricks young lady

Anonym sa...

Åsa på Sure baby yes, ju. Fast inte för att hon lär ha tid innan fredag... Men hon är grym.

My sa...

Medan jag bodde i Sthlm gick jag hos en söt tjej som heter Cornelia, hon jobbar nu på en salong på Valhallavägen, http://www.re-treat.se/
Lycka till!

Anonym sa...

Finns ett litet ställa på ST:Eriksgatan som heter Twisted. Gamla avhoppade Tony and Guy-folk som öppnat eget. Inget asymmetriskt. twisted.se tror jag deras adress är.

swooey sa...

Röstar också på Noir och den där korta frippan som du skrev om.

cillan sa...

jag tipsar också om sure baby yes vid hornstull!

Anonym sa...

Studio 81, Östgötatan, Sanna eller Josefin!

Anonym sa...

Inte Åsa, (förlåt Åsa) hon är för kvick på assymetrin.

Anonym sa...

Salong J vid Globens t-banestation. Har ammoniakfria färger = bra på ngt sätt.
Inte flashigt creddställen, men sjyst. Och ärligt talat, helbleka kan vem fan som helst göra. Gör det själv, är inte svårt alls så länge du har två förpackningar färg ompåutifall att en inte räcker.
Mycket enklare än att slinga/färga själv.

Anonym sa...

holland hair på ringvägen har jag gått till ett tag nu och blivit stört nöjd varje gång. då bör tilläggas att jag blivit missnöjd sedan jag var ett litet barn vid varje besök hos frissan...

emma sa...

Säger också Studio 81. De brukar ha tider rätt snabbt iaf. Enda utlåtandet jag kan säga om deras blekningsskills är att jag har sett dem bleka Amanda Jenssens hår. Om det är bra eller dåligt får du själv avgöra.