fredag 14 maj 2010

Where is my mind?

Åh jag kan inte släppa skorna nedan. Som jag inte köpte. Why oh why gjorde jag det inte. Istället köpte jag en urfin klänningstrasa på HM som jag förmodligen aldrig kommer använda. Den var LJUSGUL. Hoho, complexion, var tog du vägen? Jag försvinner ju i ljusgult. Och så var det lite grått också, påminner litegrann om nåt Westerskt jag såg en gång. Och så var jag SVINNÄRA att köpa ett par svarta utställda byxor, alltså man såg inte fötterna för de var så utsvängda. Men de kan man bara ha med högklackat, annars ser man ut som en pygmé. Och jag använder ju aldrig det. SÅ jag sket i dem. Men jag köpte något jag kommer att ha på mej i kväll... MIN PARFYYYYM! Som jag saknat dej. Nu luktar jag som jag ska igen. Mmmm, Kyoto.

Jag har ont i huvudet och har inte ätit särskilt mycket, helt vanlig ordning när jag ska spela på kvällen. Jag fuckar alltid ur på dagen och lägger grunden för en helt värdelös fylla. Vet inte varför jag gör så. Det bara blir.

Aja. Nu ska jag gå ner till Trädgården som har premiär om ca tjugo minuter. Ska hänga på låset, haffa en soffa, dricka en öl, röka en cigg, gå hem till sex, visa lägenhet för en Björns bytare, duscha, bränna fem skivor, möta upp Gustaf och sen befinna mej på Spy bar klockan ett. Klockan två räknar jag med att vänner och bekanta ska ha masat sej dit. Det här blir kul. Måste bara skrapa ihop mej själv först. Och jag var inte ens ut igår!

2 kommentarer:

anonym M sa...

Hej, jag har ett tips. Vi bytte vår lägenhet genom att sätta upp en lapp i tvättstugan. Hon vi bytte med skulle aldrig figurera på Björns eller annan internetsida. Kanske ni redan tänkt på, men om inte så är det värt att prova. (Vi hade tvåa, fick trea.)

Popmorsan sa...

Jooo, jag har också tänkt på liknande scenarion, bara det att vi har en av få hyresrätter i en brf, chansen känns så liten. men snart åker en lapp på lokala handlarn' upp, banne mej.