lördag 29 maj 2010

Doctor, doctor

Kommande vecka är jag ledig. Jag har ett ettårs-vik och av naturliga skäl får en vikarie inte fem veckors semester, så min lilla vecka är nu.

Och nu har jag panik. För Hanna har i två nätter hostat som fan om nätterna, jag känner igen en förkylning när jag ser den! Hur ska jag kväva detta i sin linda? Jag blir vansinnig, på ricko vansinnig, om jag måste vabba bort min enda veckas semester.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Om du behöver vabba under din semester så anmäler du dig som vabbande till jobbet/försäkringskassan, sen så får du ta ut din semester när vabbandet är klart har jag för mig. Gäller även om du skulle bli sjuk under din egna semester, då kan du sjukskriva dig och spara din semester.

Anonym sa...

Vitpeppar! Jo, det hjälper faktiskt. Nu kanske din dotter inte tycker att vitpeppar smakar mums men kanske kan man lura henne att det är magiska piller eller nåt. Jag har inte barn själv men har hört av andra föräldrar att vitpepparkornen är magiska. Try!

Lovisa sa...

Varå, är vitpeppar universal? Jag trodde de bara var för att kväva kräkis i lindan, 15 vit-peppar-peppar-korn och ta i trä. Jag menar inte att va neggo, vore ju super om det funkar, och eftersom jag inte har några andra tips kan jag bara hoppas att det blir en härlig, sjukdomsfri semestervecka i alla fall.