tisdag 22 september 2009

CW

CW tycks vara min nya favoritkanal. I dag har jag plöjt ett The Beautiful life, två Vampire diaries och snart går jag in på nya Melrose place. Vet inte om det är febern, men jag tycker det är så bra hittills. På samma sätt som jag gillar Gossip girl och Supernatural. Lättsamt, kul dialog och liksom ungdomligt. Älsk.

Hur kan Mischa Barton vara så skranglig i sina scener, undrar jag. Hon är betydligt större på paparazzibilderna. Och tjejen i Vampire Diaries ser EXAKT ut som hon mörka i One tree hill, som jag för övrigt absolut inte gillar. Serien alltså. Så himla blä. Vad heter hon nu igen? *googlar* Sophia Bush. Åh, nu kom jag på att jag saknar Rachel Bilson. Now THAT´S a hottie. Ha! Nu gjorde Ian Somerhalder entré i Vampire Diaries. Gud, vad har hänt med hans fejja? Nåt är skevt där. och halsen är för bred. Jag hatar när killar ska deffa till sej. Muskler: typiskt osexigt.

*feberyrar*

9 kommentarer:

Anonym sa...

Deffa är när man får mindre muskler, inte mer. Löpträning osv, inte tyngdlyftning.

Popmorsan sa...

Ah.

Anonym sa...

nja, det stämmer inte, deffa är när man tränar bort fett / bantar för att musklerna ska synas bättre, dvs få bättre 'muscle definition'.

löpträning bränner fett, så icke tyngdlyftning att tala om, så där hade anonym ovan rätt.

Freja sa...

Åh du och jag emelie. så samma timing på serierna. smak lite olika dock (gillar ju one tree hill).
gillar VD, ska se Beautiful Life ikväll. melrose vette tusan om jag pallar dock.
glöm inte de två senaste avsnitten av Sons of Anarchy som nu finns där ute, sett första - sådär bra men det brukar växa.

förrsten är hon elena i VD så sjukt lik Anna Faris. Madness.

freja sa...

PS. är det meningen att Melrose och VD ska ha EXAKT likadana "posters"? på pricken i stort sett.

Elin sa...

Men du... Jag tänkte på en grej. Hur funkar CW liksom? Allt jag får upp är "This service is currently available to viewers living in the United States." och det är ju lite trist.

Ruthie Camden sa...

what! hur får du cw att fungera? det ska ju bara fungera i nordamerika...

meyers sa...

Åhhh. Rachel Bilson <3 Håller helt med, hon är så jävla hot.

Anonym sa...

girls!
ni kan kolla via http://watchxonline.com/
mitt störigaste med VD är att han är så sjuuukt lik Philip i Days of our Lives - var tvungen att googla om det var samma och det var det inte men jag kan ändå inte släppa det