torsdag 3 september 2009

The state of things

Självklart så har Gamla stan backat lite. Inte helt, men tillräckligt för att inte komma och kolla på lägenheten i dag som var planerat. JAG SÄGER JU DET. Det skiter sej alltid! Jävla fittbögshelvetesBjörnsbostadsbytarsajtjävel.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Han kanske läser din blogg. Du måste förstås "homestagea" din lägenhet också här. Den vill du egentligen inte flytta ifrån, den är så fin, välplanerad och ligger så bra till. Det är han som gör ett kap.
Det är lite den linjen du måste köra på här. :)

clara sa...

Mumla Simon & Tomas några ggr!
Haha Björns asså. Vi har faktiskt fått vår lägenhet genom ett lyckat byte. Men nu kollar vi återigen. Och folk är ju för sega.
Men igår visade vi lägenheten, vår i Sjöstan mot en i Vasastan. Och det hör man ju själv - det kommer inte att gå! Men man måste ju hoppas. Ja man gör ju det... gah...

Anonym sa...

Känns hopplöst men det kommer gå!

Var i samma sits själva för några år sedan och efter lång tid så gick det. Direktbyte är ju att föredra om det går. Triangel känns nästan helt hopplöst...

Lycka till!

"oroshjärta" sa...

lycka till!

Anonym sa...

Usch, jag är också besatt av de där bytessajterna. Varje gång nåt byte blir 100%-igt blir jag helt besatt. Sen blir det ju aldrig nåt, men nästa gång är jag lika besatt igen. Riktigt jobbigt skulle man kunna säga.