Busenkel och goffig pastasallad som Hanna älskar att göra. Ha i allt som är gott, ät med keso, dränk o balsamvinäger, tapenade och flingsalt och citron. I kväll hade vi gnocchi, purjo, avocado, feta, kapris, plommontomater, durum, bacon, gul paprika.
fredag 29 januari 2010
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
6 kommentarer:
krydda med snorbuse? :)
ja men jag vet, hon är så himla smutsig när det kommer till matlagning.
buu inte apetina, äckelpäckelfejkfetaost ju!
jag tycker apetina funkar, åt den så mycket när jag var fattig och den billigast. men skillnad, det är det ju. fast hellre apetina än såna där SMETIGA, sjukt äckligt.
Bästa blogginlägget jag läst på tio år.
Helt sant.
Jag blev glad.
åh, din unge är så jävla söt. och klär förmodligen upp den där kizz-tröjan mer än kizz själva hade gjort.
Skicka en kommentar