tisdag 19 januari 2010

Use me use me cause I ain't that average groupie

Jag har börjat promenera till jobbet. Jag bor i Skanstull och går till Globen och tycker det är en bravad. *råa skratt insert here* När jag bodde på Gullmars förut så jobbade jag på en webbtidning i Alvik, precis efter bron. Varje morgon och oftast mot kvällen gick jag den sträckan. Det tog ca en och en halv timma. Jag lyssnade på musik och gick svinsnabbt och älskade det. Det var under den sträckan jag memorerade hela "I like big butts"-texten och "Forgot about Dre" och lärde mej varenda knorr på Audiobullys första. Och "Electrobix" med Scissor sisters, då var de tuffa electroclashpersoner och inte så där mainstream som de blev sen. Tyckte jag då alla fall. Har även för mej att jag älskade Fischerspooner. *tidigt 2000-tal* *när man kunde säga tuff och electroclash i samma mening helt vanligt"

Allafall. Nu går jag en tiondel av den sträckan och är helt svettig vid ankomst. Tar ca tjugo minuter. Det är ingen röv för beach 2010 jag bygger, jag är medveten om det, men det är ändå bättre än inget.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Emelie!
Du är den coolaste morsa jag vet!
Har dock en koll på om du gillar flashmob..men denna är grym.
http://www.youtube.com/watch?v=BcU-vAYxLYw&feature=player_embedded#

kram en läsare från wa way back in time

sofia sa...

Nu låter jag som en läskig stalker, men idag såg jag dej allt ta bussen :) Kändes ju nästan som att jag borde hejat, men fegis som man är.
Kul att se att favoritbloggarna faktiskt existerar på riktigt!

Popmorsan sa...

haha GUD, det där är ju hemskt ändå. efter photoshoppade bloggbilder är det som en slap in the face att folk känner igen en när man jobbat till mellan 09 och 19 och ser ut som en mysbralla personifierad med en fantasybok upptryckt under snoken.

jag vet inte vad flashmob är men jag kommer veta om en minut då jag kollat länken.