fredag 9 april 2010

Det här är årets hittills bästa låtJag blir tokig, vem låter han som när han blir så där teatralisk? Inte David Gahan väl? Jag kan inte placera liknelsen och det driver mej till vansinne. Hör ni det, VANSINNE.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tänkte på den där snubben i Erasure. Nånting är det när han sjunger "all the time". Men jag känner att jag inte heller greppar det riktigt. Men jag kanske inte är inne på samma våglängd som du.

Popmorsan sa...

jo men jag är lite inne på den där rätt deppiga åttiotalsdoftande ljudbilden, som tidiga depeche och kanske även erasure. nånting dovt och syntigt, kanske till och med gotigt... FAAAAN. jag blir tokig på riktigt.

Viv sa...

Brian Molko/Placebo får jag feeling på. Elle?

Anonym sa...

Tänkte också på Molko.

Sudden sa...

åh. jag är så rackarns glad att du finns där för att påminna mig om gamla favvislåtar och supertacksam för att du tipsar mig om alla som jag aldrig hört men ändå älskar. tack hörru!

och; jag känner starkt att just det där stycket i refrängen påminner så jefla mycket om en annan låt/sångare men jag kan inte placera det såhär rakt av. nu kommer ju jag också behöva grubbla mig trasig över det. tack hörru.

H sa...

Tears for fears?

spoonful sa...

Jag tänker på Feargal Sharkey.

Anonym sa...

+ 1 på tears for fears. t ex i shout.