lördag 10 april 2010

Du och jag livet

Känslorna på all gång här och nu. KÖRT BIL. I INNERSTAN. Dog. Nu: så jävla stolt över mej själv. Plus ledsen för jag är ensam (jag skjutsade dude och barn till tåget, de ska vara i fucking Riksgränstrakten ett par dar). Plus: eeeh, glad för jag är ensam? Enter: skulden. Också: stressen, ska strax vara på Kvarnen för öl (ej duschat, noll klädplan), sen trettioårsfest och sen stressa vidare till Bombens klassåterträff.

Och vad gör jag? Glor in i datorn i stället lite bara. Mer stress: allt jag ska göra nu när jag är själv. Allt kommer bli en ångestbomb som slutar med noll gjort, rastlöshet och dumstirr. Gud. Jag och livet alltså.

2 kommentarer:

cillan sa...

men å, var stolt för att du körde i innerstan! jag har haft körkort i tio år och pallar det knappt! undviker det så mycket jag kan. och ikväll - njut av barnledigt och fest, önskar att jag själv kunde gå ut och parta, är sjukt sugen.

Anonym sa...

Dumstirr, det var ett bra ord. Känner igen mig i detta - rastlösheten, att inte få någonting vettigt gjort när jag väl har chansen. Otroligt frustrerande.