torsdag 29 april 2010

Going blank again

Fan. Kom just på att jag och Gustaf ska "tolka" Layne Stayley på Spy bar i maj. Kan man sätta på "Dirt" och ställa sej i baren? Jeez. Jag gillar ju bara Dirt och Jar of flies. När jag tackade ja så tänkte jag att det var en rolig paroll under vilken man kunde spela valfria gitarrer i Gubbrummet. Nu ba stressad och going blank again.

5 kommentarer:

s. sa...

Jag gillade även SAP. Men man kan väl bara inte stå för det idag?

Misstänker att hårdrocksgrungen behöver bra många år till innan den kan ha tillstymmelse till revival. Och jag är helt okej med det.

Anonym sa...

Kan du inte bara säga att du är en fri konstnärssjäl och tolka jeeevligt fritt med David Gahan sjungandes Enjoy the silence eller nått med Brett Anderson???*Tokstirrarmedutslagnahänderochögonbrynenovanförhårfästet*

Tom sa...

Det är ju upp till er hur ni tolkar Alice in Chains, men visst gillar du/ni andra grungiga gitarrer från samma period? Eller bara andra gitarrer anno 90-95 eller liknande? Då går det ju att få in ganska mycket som inte är just Alice in Chains. Ni behöver ju liksom inte känna stress över att ni måste spela prylar som bara är relaterade till det bandet.

Popmorsan sa...

Tom: gitarrer 95! Placebo! Det här ska bliiii den beeeeste somma... spelningen.

marla sa...

Glöm inte Mad Seasons "Above"! Det var länge min favoritskiva. Inte så uptempo att spela på krogen dock..