söndag 18 april 2010

Smoke some fags and play some pool, pretend you never went to school

Gud vad jag älskar alla jag träffat i kväll. Och då menar jag alla från Gustav Bendt till Boa till Kjell B Persson och Malin Forsberg och Chicken el diablo-William. Så himla fiiiiin kväll. Och Pelle och Freja! Fi fan vad smaskig korvtjofräs, Pelle. Och fint att vi har samma bästa Kent-låt, jag hade glömt. Mmm, ingenting någonsin. Underbart salongs i kväll men aldrig mer, tror på en morgondag. Jag dansade i en kvart, sen kollapsade jag av svett, WTF. MÅSTE. SLUTA. RÖKA. Nu ska jag svepa två Treo, sen törna in. Älskar livet, älskar "Common people" med Pulp. Och satan vad mina fötter värker. GAAAH minns nu, ramlade som en padda över en medhörningshögtalare som stod uppe på scenen, en riktig slow motion-klota som slutade med nästan avslagna smalben och mej som en sköldpadda på rygg. Skammen hörrni, skammen! Den visste inga gränser. Dör på det.

4 kommentarer:

Emma sa...

Apropå absolut ingenting: Har jag drömt det här eller är du en fellow Time Crisis-fantast? Vaknade i morse med ett sug efter att spela - men det var så länge sen sist att jag inte vet om man kan spela det på arkad i stan längre. Vet du?

Och ja, det där med att ramla... Fattar inte varför man skäms så oproportionerligt mycket när det händer? Onödigt kan man tycka.

Popmorsan sa...

Ingen dröm! Älskar skjuta på arkad, mitt gamla favvo hette House of the living dead, har kostat mej många hundralappar. Är helt kass, men det är så förbannat kul! Sist jag spelade var där nere på, hmm, hette det Tilt, vid Hötorget, och så vet jag att det finns ett gäng inne på Grönan. Ååååh nu blev jag peppad.

Emma sa...

Sist jag spelade var nog också på Tilt, eller kanske på Flipperkonditoriet på Olof Palmes gata. Inget av dem finns kvar. Jag har förmodligen bränt tusenlappar på Time Crisis. Värt varenda krona förstås.

Fick tips på Twitter om att det finns Time Crisis på Heron City - inte för att man orkar ta sig dit ut för att spela, men ändå - och kanske, kanske på Ballbreaker på Gärdet/Kungsholmen eller på Biljardhallen på Hornsgatan. Ska undersökas!

Tungus sa...

Men söt! Det var sannerligen kärlek i luften i går. Jag bombar tillbaka.
//malin