onsdag 14 april 2010

Lost because I wanna be lost, don't try to find me

Nu har jag sett den, Empire records. Så klart inte briljant längre, men åååh, jag grinade två gånger och liksom MINDES hur det kändes att vara nitton-tjugo och dofter kom tillbaka och när filmen var slut och jag tittade upp så var jag disorienterad i ett kort evighetsögonblick för jag var ju inte i min första egna lägenhet på Bergenstiernas väg och det luktade inte jävla bergamottrökelse och på väggarna var det inte terrakottasvampade skitfula tapeter och mitt hjärta värkte inte över Linus jävla Lundkvist som dumpat mej en vecka efter vi kom hem från jävla London och jag som väntat i ett ÅR medans han var på jävla fiskrens i Norge och sen jävla KIBBUTZ (!!) på det. Sen kom jag på att det gått femton år och så grinade jag lite över det också och om man inte har en sentimental relation till låten nedan så fattar man det nog inte men alltså, på ricko, den är så himla himla bra.

5 kommentarer:

sofia h sa...

:`)

Schmarro sa...

ÄLSK på den filmen. ÄLSK.

Erica sa...

Hejsan!

Jag hoppas att du inte tar det här som reklam, för det är inte meningen. Grejen är den att jag, en tvåbarnsmamma har blivit
utvald som kandidat i en modelltävling "modell för en dag" och det är väl enda chansen för mig att få uppleva något sådant- nånsin, hihi.
MEN det går inte utan din hjälp. Jag måste nämligen få flest röster också....

Snälla rösta på mig ERICA, nr 6 och hjälp mig vinna! http://www.paulamyo.com/info/modelltavling/

I min blogg finns en pågående tävling där alla som röstar på mig kan vinna ett valfritt namn/budskapssmycke! Bara skriv en liten kommentar så är du med=)

Om du hjälper mig så lovar jag att jag blir fantastiskt glad! Snälla=)

KRAM/ Erica

Anonym sa...

åååååh som jag älskade den filmen! älskar fortfarande. <3

Anonym sa...

hej,
måste tala om att din blogg är guld värd. alltid så jäkla hög och jämn kvalité. du skriver jättebra. fortsätt med det. alltid!