onsdag 7 april 2010

(Not so) funny little frog

- Lasse gillar XX, XX och XX, vilka andra teveserier kan ni tipsa honom om..?
- Jag gillar varken XX eller XX, så Teresa, vad säger du?

Okej, grodan jag gjorde på radion i går som jag faktiskt skäms över är egentligen en petitess, men fan också A och O vad gäller etikett. Så himla ohyfsat, jag kunde ju lika gärna bara dratt till med nånting BRA som han kunde glo på, i stället för att dissa att det han sett hittills var crap. Så gör man bara inte. Jag skyller på nerver.

Mmmmmm. Nu ska jag inte vara med i radio eller teve mer det här året. Det är kul att bli tillfrågad, kul när man gör det. Men få saker knäcker ens självbild som the aftermath av ett radio- eller teveinslag. Jag dör av imponans på Hanna Fahl som gör det där varje dag och så himla bra också.

6 kommentarer:

Hanna sa...

Äsch. Jag hörde och tyckte att du lät smart och bra. Och rolig!

marie sa...

Snygg mössa även :)

Popmorsan sa...

*måste kolla sajten omedelbart nu*

Emma sa...

Äsch, det är bara man själv som går och maler sånt där i huvudet. Alla andra glömmer bort det på studs. (När jag har varit med i P3 Populär har jag t ex glömt bort vad "tävla" heter och på fullt allvar sagt "compeeta" och "kompettera" istället. Ridå.)

Och ja, jag är också så himla imponerad av Hanna Fahl!

Popmorsan sa...

haha, jag skulle lätt kunna säga compeeta. använder fan mer svengelska ord än vanliga svenska. oftast tycker jag det är pinigt, men ibland, IBLAND, så tycker jag att jag är lite charmig.

Emma sa...

Fast, alltså. Compeeta och kompettera är fan aldrig charmigt. Det är Kishti gone bananas.