söndag 11 april 2010

Ett tidsfördriv att dö för

Jag gillar Alex Schulmans pappablogg. Rågillar, läst som en tok i en timma nu men nu får det fan vara nog. Ser ut som helvete här hemma och jag har inte varit utanför dörren. Har sett Vampire diaries och Fringe, läst nästan halva andra delen i andra trilogin om the Farseers av Robin Hobb. Skruttat kring, slölyssnat P3. Kokat ägg och druckit kaffe. Laddat lite musik. Youpornat lite. Skoja.

Nu: duscha, värma en Coops fryspizza och sen läsa mer. Om man inte har barn så tror jag inte man fattar vilken jävla gåva den här dagen har varit. Helt bortkastad och alldeles, alldeles... underbar. Den har varit min bal på slottet. Enda som kunde gjort den bättre vore ett grått regn. Tyvärr har solens strålar lekt och dansat över mitt risiga otvättade Dust it-sega hår exakt hela dagen, alla fall i den mån de trängde genom mina otvättade fönster, och liksom hånat mej och mina slackertendenser.

Kanske skiter jag även i att duscha. Det är inte som att någon annan kommer se mej.

1 kommentar:

Mimmi sa...

Haha, gud vad jag gillar den del av dig som är som jag! Dvs chillerillar runt och inte bryr sig. Och lugn med det! Me at my best. Slackerheaven. Men jag gillar dig i och för sig jämt, även när du är coola morsan och ja, jämt!