torsdag 29 april 2010

You want the truth?! You can't HANDLE the truth!!

Tanken slog mej, att den här Lanphear-frillan är den här vårens tribal-tattoo. Och att jag är ett år för sen. Men fan, jag känner ändå lite så här, jag har velat ha en Annie Lennox-sk frippa i fem år snart, men hela tiden känt mej för mysfläbbig och liksom för gammal för den och hallå, jag blir liksom inte yngre. Om ett år kan den vara en page igen och blonderad var jag ju i sex år innan rödman slog till för tre år sen. Så så himla stor skillnad är det ju inte.

Men ändåååå, lite så tänkte jag 97 när jag ville göra en tribal runt överarmen, jag var sååååå nära och ba "man kan ju alltid ha t-shirt resten av livet om man hatar den sen" och var ändå helt övertygad i hjärteroten om att den aldrig skulle gå out of style. *fast hår växer ju*

Jag är sjuk i dag alla fall. Värkig, frysig och huttrig. Ska fira det med att inte duscha och ba stanna kvar i de här mysbraxorna exakt hela dagen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Kör! Håret växer ju ut, en tribal hade inte försvunnit i första taget.

Pang sa...

Håller med, klipp dig å sluta tramsa! :)

Karin sa...

Kor! Herregud det spelar val ingen roll om man ar ett par ar (ett?) efter. Tank va mycket nojdare du kommer va nar du ar gammal och kollar pa bilder och tanker att du faktiskt var ratt vagad anda. Page kan man ha hela livet sen om man vill. Plus tror att det skulle passa dig ASBRA.