lördag 17 februari 2007

aj.

jag, mitt barn, min morsa och mitt kejsarsnitt bestämde oss för att dra en repa på stan idag. och eftersom jag är dum i huvudet så ditchade jag vagnen och tänkte att jag minsann skulle bära ungen på magen i en sån där babybjörn-pryl, det tyckte jag kändes piggt och fräscht. två timmar senare är det snudd på att sårhelvetet gått upp, står på pet sounds och flämtar efter luft medans mamma beställer en espresso. espresso finns inte i sala. killen ansluter, tar över babybjörnen och vi går till string för att äta och just där väljer emelies förlossnings-blues att skrida till verket så där står man, vuxna kvinnan, och faktiskt storgråter inne på det som en gång var indiekidsens högborg. och ja, helena bergström-stylee igen. jag tror jag skrämde slag på terry eriksson som också var med. men allt gör så ooooont hörrni. ni fattar inte hur stora och onda bröst jag har, de är så sprängfulla att de är fyrkantiga. så hemskt vulgärt att jag dör. jag har köpt en bröstpump. fatta. en bröstpump! a-kupan, i miss you. (like the desert miss the rain).

8 kommentarer:

Anonym sa...

Dags att byta rubrik på bloggen.

Anonym sa...

jisses, empan. får ta det lite lugnt verkar det som. haha, shit liksom. vänja sig lite? gör ju nästan ont på mig när du skriver om'et.

hur nice var det inte för din morsa att träffa första barnbarnet då?!

/Freja

carin sa...

slutsats: man ska ta vara på sina lingon-bröst så länge man kan! nåt som jag misslyckades fatalt med innan mina lingon blev till honungsmeloner (in a bad way), men jag får väl glädjas åt att de inte är vattenmeloner än, i allafall.

håller annars med freja, ta det lugnt! och hit med en bild på flickebarnet, nu!

Carolyna sa...

tack för ikväll sötaste emla. jag har lagt upp bilder på ditt BARN. asså jag kan inte fatta det. du har BARN. herreguuuud.

Teet sa...

Hej Emilie. Klockan är 3:26. Sitter och skriver med ett finger. Vår yet to be named dotter vägrar ligga i sitt babynest och sova, så jag har henne i famnen. Twiggy Pop bröt ihop en smula efter en maratonamning och får lite välförtjänt skönhetssömn. Jag har lärt mig värma mjölkersättning till 37 grader med en fiffig IR-termometer från Claes Ohlson. Väldigt New Rave. Sjukt roligt att vi hamnade på Danderyds samtidigt. Det måste vi göra om någon gång.

popmorsa. sa...

new rave, teet. det är namnet på the time to come. vi får se till att ha ett babyrave igen inom kort! hälsa twiggy å det grövsta.

gustav sa...

Åh vad ni är fina!
Teet: Jag trodde hon skulle heta Dusty?! Komigennu, våga! :)

puss!
/g

Anonym sa...

du är GALEN - snitt och babybjörn och långpromenad och fika på string och nybörjare på amning FY FAN vad hemsk den utflykten låter!! snälla, gör sig själv en tjänst och ta det lite lugnt i början.