onsdag 28 februari 2007

i'm with stupid

och vad är grejen med att jag blivit så puckad? jag kanske inte alltid varit rappaste gaffeln i lådan men jag hade ju åtminstone mål i mun och en antydan till humor tidigare. nu tar det fem sekunder för mej att fatta det enklaste av skämt, min vanligaste replik är "vadå?". sånt framstår hemskt klart när man filmas. fredrik frågar "är det så att hanna är döpt efter hannas källare?". jag svarar "eeeh, ja". jamen kul och uttömmande svar, emelie. verkligen, superintressant. insert billig grabbhumor här i följande mening jag kläcker ur mej, "nästa ska heta carmen, vi jobbar det, det är kul, höhö, jobbar på det, fattar ni... höhö". okej, riktigt så illa var det inte, men det är väl själva FAN att man ska bli ett tafatt mongo framför en kamera. och nu dessutom, jag har ju varit med i teve skitmycket ju. så dags att bli imbecill nu!

5 kommentarer:

nina sa...

men du popmorsan. är det ingen som har berättat för dig om det rosa tuggummit? då ska jag göra det nu. vid befruktningsögonblicket och celldelningsstadiet börjar din hjärna långsamt men säkert att övertas och ersättas av ett rosa tuggummi. du har nog känt det, det trycker på grillchipscentra och storgråtscentra lite titt som tätt. efter förlossningen kan man säga att det rosa tuggummit blåser upp sig själv och övertar det sista av intelligent liv, as we know it. det enda som finns är plötsligt fluff, fluff, ludd, ludd. (under det här stadiet kastade jag mina bankkort och legitimation lite sådär käckt i sopnedkastet bara av en slump.) min teori är att det rosa tuggummit gör att du inte tråkas ihjäl av att leka tittut i tio månader. plötsligt en dag spricker det och du får lust att läsa argumentationsteori och vetenskapsfilosofi igen. lovar.

tänk att det här med det rosa tuggummit är en sådan väl bevarad hemlighet.. men nu vet du. lycka till!

Carolyna sa...

extremt söta bilder har jag. sådär vill jag också sova. varje natt från och med nu. ska bara fixa längre säng först.

Anonym sa...

Emelie,
Jag har letat efter hur man får tag på dig och här verkar vara ända sättet. Har du ingen telefon?? Grattis till lilla Hanna flrresten, supersöt, såg kort på Carros sida. Jag håller på att fixa till Mickans bröllop, jag åker ner. En film med hälsningar,vill du och Hanna vara med? Ring mig på 070-3612808.Senast söndag!!
Kram Ica

Anonym sa...

nyblivna mammor blir dumma. fact. det går över.

Anonym sa...

nyblivna mammor blir dumma. fact. det går över.