måndag 5 februari 2007

could you fill me up again please i'm still thirsty and the rest of it can wait

klockan är kvart i midnatt och det blev ingen unge idag heller. snorunge. jag har fikat med min nya kompis karin. det var kul. sen var jag hemma en stund och kollade ett avsnitt av "this life" säsong två. sen kom min kille med sushi och daniel howe. sen kom quetzala och vi förde en någotsånär populärkulturell diskussion. jag har aldrig hört jamie t. det möttes av höjda ögonbryn och jag erkände att jag bara lyssnat på gammal skåpmat sedan jag gick på ledigt och kalle nickar instämmande och upplyser de andra om att han fått stå ut med kent och popsicle i ti-MMAR. ja men ursäkta. nu kör bill cosby stand-up på jay leno. jag trodde han var död. men allafall. ingen unge idag heller.

3 kommentarer:

Pat Pritchard sa...

Okej, nu har jag sträckläst allt (för jag har uppenbarligen inget liv) och jag älskar det. Lånade bilden på magen med foten lite och maialde mitt ex. Skrev att jag vill ha barn i caps lock. Han har inte svarat.

popmorsa. sa...

det jävla aset. fast barn-bilder har ju en tendens att skrämma folk (jag förstår dem fullständigt) så ta det inte personligt. och det där med liv är väl överskattat ändå? glada människor är oftast hemskt ointressanta.

nina sa...

gaaaaaah! var fick du tag på this life säsong två! jag hittar't ingenstans på nätet och ingenstans att köpa. snela snela hjälp, jag gör allt du vill!