torsdag 1 februari 2007

you can never get too thin

va fan. jag har varit grinig i flera dagar, mina prinskorvshänder har mer blivit som klumpar med naglar på och jag skämtar inte, jag bär meatloaf (eller valfritt annat fetto) i magen. hörde av johanna om en mexi-bäbis som vägde över sex kilo och fick megaångest för jag hade precis smält i mej en pizza. hej jättebäbis! det var en banan och currypizza. med bearnaise. jag har inga ursäkter. eller jo, det har jag fan. jag är traumatiserad, ärrad i själ och på hornhinna. vi har varit på sista delen av vår profylaxkurs. allt var frid och fröjd, tills sista halvtimman. då smackar de in en rulle i videon som visar en förlossning från 1978. kvinnan är gudrun schyman. det var ren skräck, ungen var blå och jag trodde hela innanmätet skulle pressas ut. jag kan inte med ord beskriva hur vanställt hennes underliv var sista halvtimman. det kom blod! jag kunde inte sluta titta och någon i rummet jämrande NEJ NEJ NEJ och jag insåg efter en stund att det var jag själv. det var ingen födsel jag bevittnade, det var bye bye till sexliv as i've known it. eller nåt. FY FAN.

nu ska jag äta råkost sista veckan. svälta ungen. rädda vad som räddas kan.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ja du, vad kan jag säga? Vi var på studiebesök på förlossningen i måndags och då kom det över mig: det var ju för fan inget kul att föda. Det öppnades en dörr till ett rum ur vilket det kom plågsamma läten från. Hade nästan glömt och målat upp en förskönad bild av det hela. Tills då. Urk!

Kram iallafall, Mullan

Carolyna sa...

Gudrun är min idol. Torrare kvinna med roligare humor får man väl leta efter. Och du har sett henne föda. Jag är avundsjuk. It will never happen to me. Asså att visa filmer från sjuttiotalet fortfarande, vad är grejen med det? Va? Tröstande ord från Malin där också. Heh.

gustav sa...

Em: Jag träffade exakt den ungen som Gudrun födde på den filmen förra helgen. Hon är inte det minsta vanskapt, om det nu är till någon liten tröst iaf...

hoppas allt går bra, puss!!!
/g

Anonym sa...

vilken förlossning var du på studeibesök hos? någon som alltså låter studiebesökandeföräldrar gå i nörheten av rum där folk föder barn?? shit vad jag INTE vill föda på det bbt, säg genast vilket det är.